Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Mai mulți plopi din Botoșani vor fi tăiați. Vezi motivul

 

Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoşani, prin Serviciul Amenajări spaţii verzi, a început operaţiunea de tăiere a unui număr de 13 plopi de pe str.Pacea nr.112, unde este situat stadionul Victoria, plopi care prezintă pericol pentru siguranţa cetăţenilor şi pot cauza distrugeri ale monumentelor funerare din cimitirul Pacea, aflat în imediata apropiere. Arborii sunt amplasaţi pe laterala cimitirului Pacea, în zona Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial şi în spatele stadionului, la limita de proprietate cu cimitirul şi înclinaţi spre cimitir.
Plopii fiind foarte înalţi şi având o vârstă de aproximativ 40 de ani, au existat incidente în timpul furtunilor sau vânturilor puternice, desprinzându-se crengi şi căzând peste morminte sau pe alei. Tot din cauza acestor arbori, în primăvara anului trecut au fost incendiate câteva morminte datorită pufului care s-a aprins de la lumânări, intervenţia pompierilor fiind foarte greoaie, neexistând acces pentru intrarea maşinilor.
“Din cauza terenului accidentat, a înălţimii plopilor şi a amplasamentului acestora, echipa spaţii verzi a Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement depune eforturi deosebite în tăierea acestor arbori, pentru a nu deteriora gazonul stadionului, aleile şi monumentele funerare aflate în imediata vecinătate.” a declarat directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, Eugen-Cristian Ţurcanu

copaci taiati pacea 1copaci taiati pacea2

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express