Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Mare adunare de directori de scoli, sefi de judet, parlamentari si organe de ordine la consfatuirea ISJ

Ca in fiecare inceput de an scolar, traditia se pastreaza iar astazi a avut loc consfatuirea directorilor. Directori si directori adjuncti din scolile botosanene au dar curs invitatiei Inspectorartului Scolar Judetean unde au prezentat un raport de activitate pentru anul scolar trecut si au pus la punct chestiuni organizatorice pentru noul an scolar.

Au participat si oficiali ai judetului, preotopopul Lucian Leonte dar si reprezentanti ai syructurilor Ministerului Afacerilor Interne. Oficiile de gazda le-a facut inspectorul scolar general, Gabriel Hartie care a transmis multe multumiri cadrelor didactice pentru activitatea din anul scolar trecut iar ulterior i-a invitat pe oficiali sa adreseze cate un mesaj.

“Am venit cu mare respect la activitatea dumneavoastra. Va transmit respectful meu, va impartasesc eotia de inceput de an scolar, aducandu-mi aminte ca si eu am fost candva elevul dumneavoastra si va multumesc pentru asta. Si va multumesc de asemenea, ca va ocupati continuu de ceea ce inseamna pregatirea pentru viata a copiilor nostril pentru ca noi nu putem pregati, cred eu, viitorul pentru copii, dar ii putem pregati pentru viitor doar impreuna cu dumneavoastra.” a fost mesajul transmis de deputatul PSD, Marius Budai

Deputatul si-a aratat disponibilitatea de a sustine sistemul local de invatamant cu tot ce ii sta in puteree, mai ales pe partea de reabilitare a solilor.

Si siguranta elevilor a fost un subiect dezbatut in cadrul consfatuirii iar reprezentantul Inspectoratului Judetean de Jandarmi a dat asigurari ca in colaborare cu Politia vor asigura paza in scolile botosanene.

“Unitatile de invatamant au fost impartite intre efectivele noastre si efectivele IPJ. Sunt introduce pe itineraliile de deplasare ne vom concentra activitatea principal pe traseele de afluire si defluire ale elevilor in special la inceperea, cat si la finalizarea orelor de curs.” a precizat maiorul Romica Oniciuc , Inspectoratul Judetean de Jandarmi

Dupa discrsurile invitatilor, a rumat os esiune de discutii administrative cu directorii unitatilor de invatamant .

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express