Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Moldoveni de peste Prut, in vizita la presedintele judetului! Scopul?

Relațiile transfrontaliere Botoșani (România) – Drochia (Republica Moldova) – în continuă dezvoltare

Astăzi, 16 februarie 2017, reprezentanții Județului Botoșani-Consiliul Județean (România) şi ai raionului Drochia (Republica Moldova) au participat la o întâlnire care a avut ca scop dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor de prietenie şi colaborare între autoritățile administrației publice locale din cele două state.
Din partea Consiliului Județean au fost prezenți la eveniment d-l. Costică Macaleţi – președinte, d-na. Otilia Moruz – director executiv, d-l Aurel Melniciuc -managerul Muzeului Județean Botoșani şi d-na. Cristina Nicuţă – consilier al preşedintelui CJ.
Delegaţia moldoveană a fost reprezentată de: d-l. Vasile Grădinaru – președintele raionului Drochia, d-l. Petre Ababei – şef Secţia Cultură şi d-na Cristina Ţurcanu- specialist Secţia Cultură.
Programul zilei a debutat cu sosirea delegaţiei raionului Drochia la sediul Palatului Administrativ Botoşani şi a continuat cu un seminar de lucru privind proiectele transfrontaliere desfășurat la Sala Polivalentă a Muzeului de Istorie.
În cadrul seminarului au participat mai multe instituţii de cultură din judeţ și a fost semnat protocolul de colaborare transfrontalieră dintre Muzeul Judeţean Botoşani și raionul Drochia. Ulterior, delegația străină a vizitat Muzeul de Istorie şi Etnografie din municipiul Botoşani.
”Instituția noastră își propune crearea unui cadru propice facilitării relațiilor de colaborare între autoritățile administrației publice locale din cele două state și vizează dezvoltarea acestora în toate domeniile. Protocolul semnat astăzi vizează dezvoltarea colaborării în domeniul culturii și artei, propunându-ne ca acesta să se transpună, pe viitor, în proiecte viabile”, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani – domnul Costică Macaleți.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice, Mass-Media- Consiliul Judeţean Botoşani

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express