Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Moldovenii de la Balti si botosanenii au pus la cale proiecte de milioane

In perspectiva accesarii unor proiecte transfronatliere, o delagatie din municipiul Balti a ajuns in cursul zilei de luni la Botosani. Impreuna cu autoritatile de la Botosani au pus la punct o serie de idei privind implementarea unor proiecte care sa aduca beneficii atat pentru municipiul nostru cat si pentru Balti. Este vorba de proiecte privind sectorul medical, singuranta cetateanului dar si proiecte de promovare.

Botosani si Balti ar putea accesa fonduri prin  Programul Operational Comun Romania Republica Moldova, pe exercitiul financiar 2014-2020.

Ghidurile de finantare nu au fost lansate dar autoritatile precizeaza ca este important ca proiectele sa fie pregatite anticipat iar in momentul in care se lanseaza ghidurile sa fie depuse spre accesare.

“In urma protocolului de colaborare semnat si aprobat in cele doua Consilii Municipale Botosani si Balti chiar am trecut la treaba. In cele doua zile am reusit sa lucram pe sectiuni si ce este foarte important pentru noi este ca am identificat proiecte pe care sa le dpeunem impreuna, urmand ca de la stabilirea acestor proiecte fiecare pe partea noastra sa lucram individual iar momentul depunerii proiectelor sa ne prinda cu proiecte viabile, care sa ajute ambele comunitati.” a precizat primarul Catalin Flutur

Se au in vedere proiecte pe mai multe sectoare iar fiecare municipiu va lucra individual urmand ca proiectele sa se comaseze.

“Avem in vedere proiecte privind conservarea si promovarea patrimoniului cultural si istoric, am ales domeniu conservare, securitatea si valorificarea in comun a monumentelor si obiectivelor culturale si istorice si s-a decis elaborarea unui traseu cultural cizandu-l pe mare poet Mihai  Eminescu. “ a precizat primarul Catalin Flutur





Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express