Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Moment istoric la Botosani! Oficiali din capitala au venit sa semneze contractul pentru drumul strategic

24 noiembrie va ramane cu siguranta o zi memorabilia pentru judetul Botosani. Partea Moldovei cu cele mai proaste drumuri judetene a primit finantare. Celebrul drum strategic va fi in sfarsit reabilitat.  La Consiliul Judetean Botosani au ajuns astazi vicepremierul si Ministrul Dezvoltarii Regionale ,Paul Stanescu si ministrul Fondurilor  Europene ,Marius Nica. Alaturi de acestia au venit si secretarul de stat Adrian Gadea, subsecretarul de stat, botosaneanul si Angel Gheorghiu.

La intalnire au participat parlamentari, presedintele Consiliului Judetean  Botosani, presedintele CJ Iasi, primarul municipiului, Catalin Flutur, prefectul Dan Slincu, parlamentari, primari din judet si directori de institutii. Sala mare a Prefecturii a fost arhiplina.

“Am venit cu mare bucurie la Botosani, judetul cu cele mai multe personalitati din istoria Romaniei. Am venit impreuna cu toata echipa de la Ministerul Dezvoltarii Regionale Aadministratiei Publice si Fonduri Publice. Actualul Guvern, prin programuld e guvernare si-a propus ca toate comunitatile dina ceasta tara sa beneficieze de normalitate. Asta insemnand apa, canal, sanatate , scoli, drumuri, energie, ecologizare, cultura si baze sportive. Judetul Botosani, un judet cu multe problem pe care le-am discutat cu parlamentarii, le simt, si stim care sunt prioritatile. Am venit cu multa deschidere sis per ca judetul Botosani sa fie nu numai cu cele mai multe personalitati si un judet care sa aiba normalitate .” a precizat vicepremierul Paul Stanescu

Contractul pentru drumul strategic este de 330 de milioane de lei si este cel mai mare contarct pentru reabilitarea drumurilor judetene semnat in Romania.

Proietcul prevede modernizarea a patru tronsoane de drum judetean, in lungime de 107 km, ce vor lega 14 localitati din Botosani, respectiv: Albesti, Blandesti, Calarasi, Dangeni, Dobarceni, Gorbanesti, Hanesti, Hlipiceni, Lunca, Mihalaseni, Rauseni, Sulita, Todireni, Trusesti si comuna Sipote din judetul Iasi.

“Este un moment important! Proietcul pe care il semnama stazi este unul dintre cele mai importante la nivelul CJ,peste 330 milioane de lei si reprezinta un efort depus in ultimii ani atat de colegii din Consiliul Judetean cat si de colegii mei d ela Agentia de Dezvoltare Regionala. Greul de acum incepe, dar aceste proiecte sunt importante. Acum o luna si zece zile cand am preluat mandatul ne-am asumat ca pana la sfarsitul anului vom semna toate contractile de finantare pentru toate drumurile judetene din tara, Am semnat pentru regiunea Moldovei, Neamt, Iasi,  Bacau, astazi Botosani si mai avem Vaslui.” A precizat Marius  Nica, ministrul Fondurilor Europene

Finantarea pentru acest drum strategic este asigurata din fonduri europene prin Programul Operational Regional 2014-2020.

Durata de implementare a proiectului este de 57 de luni iar perioada de finalizare a lucrarilor 33 de luni.

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express