Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Moment istoric la Flamanzi!Raed Arafat la deschiderea noului punct ISU cu laude pentru Botosani

Prima zi de octombrie va ramane cu insemnatate pentru orasul Flamanzi si pentru judetul Botosani in general. Incepand de astazi a fost deschis un nou punct de lucru al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta la Flamanzi. Pentru a marca acest moment de o insemnatate deosebita a ajuns la Botosani ministrul secretar de stat Raed Arafat. Alaturi de ofical a fost prezent si seful Inspectoratului General de Urgenta, Daniel Dragne dar si sefi ai ISU din Moldova.

S-au adunat sute de oameni, impresionati de momentul in sine si cu bucuria ca vor avea salvatorii mai aproape. Dupa oficierea slujbei religioase a fost pus tricolorul pe autospeciala de lucru la inaltime.

“Cred ca intr-adevar putem spune ca este o sarbatoare cand pompierii ajung mai aproape la populatie ca sa vegheze auspra securitatii populatiei si necesitatii ei. Astazi am scurtat distanta dintre pompieri si o populatie dintr-o zona foarte importanta, aproape 30 000 de oameni, inclusive din judetul Iasi nu numai din judetul Botosani. Pentru pompieri perioada care urmeaza este una extrem d eimportanta. Asistam la un moment istoric in care pompierii si situatiile de urgenta in general sunt considerate de importanta strategica pentru populatie si pentru tara. La nivel national s-au alocat fonduri fara precedent.” a spus Raed Arafat, secretar de stat MAI

Raed Arafat a avut cuvinte de lauda si pentru numarul mare de voluntari cooptati de ISU Botosani, oameni care se implica deja in misiuni de salvare si care ofera sprijin comunitatii.

“Mi s-a spus de ultimul pluton din dreapta mea ca reprezinta voluntarii din programul “voluntary din pasiune”. Inteleg ca judetul Botosani este fruntas in recurutarea de voluntary, voluntary active care au inceput sa iasa pe masinile de urgenta si care sunt astazi alaturi d enoi. Este inca un mod in care comunitatea se implica sa fie alaturi de pompieri si sa ii deserveasca pe cei care au nevoie. Acest exemplu trebuie preluat si in alte judete ca programul sa jaunga la nivelul judetlui Botosnai. Multumesc autoritatilor locale, primariei Flamanzi, ISU Botosani,, Consiliul Judetean, Prefectura, toti care v-ati implicat ca astazi sa fie o realitate acets punct de lucru si sa inceapa sa functioneze. ” a spus ministrul secretar de stat Raed Arafat

Acest punct de lucru va deservi orasul Flamanzi, comunele Copalau, Frumusica, Lunca, Prajeni, Sulita si Plugari si satele arondate lor, cu aproximatie peste 33 000 de persoane vor beneficia de acest punct de lucru in caz de situatii de urgenta.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

case din lemn hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi - hidroizolatii tulcea - hidroizolatii cauciuc lichid hotel barlad
hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat montaj tapet beton amprentat
inchiriere cabina foto medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
creare site web
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
creare portal imobiliar
creare portal stiri
contabilitate pentru firme Bucuresti realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express