Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Oamenii care trudesc in scoli au iesit la protest in fata Prefecturii “Noi spalam wc-uri si asiguram conditii”

Peste 100 de persoane angajate in invatamantul botosanean au pichetat astazi Institutia Prefectului. Personalul nedidactic din invatamant vor echitate salariala si cer majorarea salariilor cu 20%, marire de care a beneficiat de altfel si personalul didactic.
Ingrijitorii din scoli spun ca ei sunt primii care ajung la scoala, deshcis si sunt ultimii care pleaca acasa.
Revendicaile se refera la acordarea majorarii salariale si personalului nedidactic. Acestia sunt colegii nostril, colegi fara de care activitatea unitatilor de invatamant nu poate avea loc. Munca lor este la fel de importanta ca toate muncile care sunt in scoala romaneasca. In al doilea rand, cerem deblocarea aplicarii regulamentului de sporuri, pentru ca la ora actuala acest regulament nu se aplica si niciun angahat din invatamant nu primeste niciun spor, iar Guvernul a dat doua hotarari care sa creeze cadrul acordarii acestui regulament de sporuri. Nu s-a intamplat nimic, unitatile nu au expertizat locurile de munca, nu au pus in aplicare hotarare Guvernului. Sefii de institutii nu respecta hotararea Guvernului. Oo alta revendicare este elaborarea Nomenclatorului de boli profesionale. Astazi daca in invatamant o persoana sufera de o boala dobandita in urma activitatii profesionale, el ramane pe drumuri.” a precizat Liviu Axinte, LSI Botosani

Suntem oameni munciti, vrem si noi salarii mai mari, sa avem din ce trai. Noi venim de idmineata, spalam wc-uri si asiguram conditii igienice copiilor si suntem luati in bataie de joc.” s-a plans o angajata

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express