Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Pensionarii dorohoieni, faţă în faţă cu reprezentanţii autorităţilor

Pentru prima dată de la constituirea organismului, şedinţa Comitetului Consultativ pentru Problemele Persoanelor Vârstnice a avut loc la Dorohoi, în urma solicitărilor venite din partea Sindicatului Judeţean al Pensionarilor Botoşani. Astfel, miercuri dimineaţă, preşedintele Sindicatului, Maria Paraschiv, Dumitru Gireadă, responsabil de activitatea pensionarilor din municipiul Dorohoi din partea SJP, alături de alţi pensionari din cel de-al doilea municipiu al judeţului, i-au chestionat pe directorii sau reprezentanţii instituţiilor cu care colaborează- Casa de Asigurări de Sănătate, Casa de Pensii, Direcţia de Sănătate Publică, Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială. La întâlnirea ce a avut loc în sala de şedinţe a Primăriei au participat şi prefectul Dan Şlincu precum şi primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.
Printre problemele ridicate de pensionari a fost cea a fondurilor alocate de CASS în domeniul paraclinic, în condiţiile în care, reclamau pensionarii, medicii specialişti refuză să recomande analize de imagistică medicală. Un alt punct pe ordinea dezbaterii a fost numărul mic de pensionari din Dorohoi care beneficiază de bilete de tratament în staţiuni precum şi cuantumul pensiei.
O noutate legislativă a fost adusă de Cristina Anton, directorul Casei de Pensii, care a explicat celor prezenţi că noul Regulament General privind Protecţia Datelor (GDPR) determină schimbări în modul de gestionare a informaţiilor personale. Ca atare, pe cupoanele de pensii, ultimele patru cifre din CNP sunt înlocuite cu litere, tocmai pentru protejarea acestor date.
Un aspect ridicat de Maria Paraschiv a fost acela că unii factorii poştali nu mai duc la destinatari corespondenţa, ci o lasă în cartier, trimiterile, fie că vorbim de scrisori sau cupoane de pensii, ajungând foarte târziu sau niciodată la pensionari. Prefectul Dan Şlincu va media o întâlnire între preşedintele Sindicatului şi directorul Oficiului Judeţean de Poştă Botoşani, pentru a se lua măsuri cât mai urgente.
La finalul întrevederii, primarul Dorin Alexandrescu le-a spus pensionarilor că, dat fiind că sediul pe care îl foloseau până acum a devenit inutilizabil, a propus reabilitarea unei alte clădiri, tot din centrul municipiului, care ulterior să fie folosită drept club al pensionarilor dorohoieni dar şi drept loc de consfătuiri cu reprezentanţilor autorităţilor.
Prefectul Dan Şlincu a propus ca întâlniri consultative cu pensionarii din zona Dorohoiului să aibă loc semestrial, astfel încât şi aceştia să poate obţine răspunsuri directe de la şefii serviciilor publice deconcentrate sau de la reprezentanţii autorităţilor locale sau judeţene.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express