Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Politicienii nu s-au inghesuit la Ziua Armatei! Discursuri rigide, absent important si defilare militara

Daca in alti ani era aglomeratie de politicieni la manifestarea prilejuita de “Ziua Armatei” situatia a stat putin diferit anul acesta. In jurul orelor 10.00 oficialii si-au dat intalnire pe esplanada Prefecturii iar de acolo s-au deplasat spre Monumentul Eroilor din Cel de-al Doilea Razboi Mondial. Randurile nu au mai fost aglomerate insa de parlamentari si membri de partid.

Din randurile oficialitatilor a lipsit primarul Catalin Flutur care este in concediu insa la eveniment au fost prezenti cei doi viceprimari.

Dupa slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti in frunte cu protopopul Lucian Leonte, s-au depus coronae la Monumentul Eroilor.

N-au lipsit discursurile oficialitatilor.

“Ne găsim astăzi într-un moment în care îi sărbătorim pe cei care au ales haina militară, care sunt alături de noi şi ne amintesc de onoare, patriotism şi datorie. În egală măsură, însă, îi comemorăm pe cei de dinaintea lor, pe acei eroi datorită cărora trăim într-o ţară liberă şi independentă. Ziua Armatei reprezintă pentru noi ziua în care onorăm memoria soldaţilor trecuţi în lumea drepţilor dar, şi chiar aş vrea să subliniez lucrul acesta, îi cinstim şi pe cei care ne sunt alături acum. Îi cinstim pe militarii români – în general, şi pe cei botoşăneni, în special, şi cărora trebuie să le mulţumim că, şi datorită lor, România reprezintă un partener important în cadrul NATO.Ei ne fac cinste în teatrele de operaţii în care România detaşează forţe militare, iar simţul datoriei şi cel al respectării angajamentului ne amintesc de jertfa şi determinarea militarilor români datorită cărora am ajuns să sărbătorim această zi: cei care în ziua de 25 octombrie 1944 eliberau de sub ocupaţia horthysto- fascistă ultimele teritorii româneşti. În memoria sacrificiului militarilor de atunci şi în onoarea militarilor de astăzi, să plecăm, cu respect, capul în faţa acestor oameni pentru care noţiunea de „acasă” defineşte tot ceea ce există între graniţele patriei. Oameni buni, Să trăiţi!”, a fost mesajul prefectului Dan Şlincu

“Ziua Armatei Române este o zi de sărbătoare nu doar pentru cei care poartă însemne militare, ci pentru întreaga țară, datorită respectului, prețuirii și încrederii de care se bucură instituția Armatei, în rândul tuturor cetățenilor.
Seriozitatea și profesionalismul, de care ati dat dovadă, au contribuit la conturarea unei imagini pozitive iar faptul că, de fiecare dată v-aţi făcut datoria acolo unde a fost nevoie de dumneavoastră, v-a adus atât recunoştinţa noastră cât și a aliaţilor noştri din NATO.
La ceas aniversar, aducem un omagiu tuturor ostașilor români căzuţi la datorie, de-a lungul veacurilor, în numele aspirațiilor de independență și libertate ale acestui popor. 
Gândurile noastre de apreciere și profundă stimă, se îndreaptă, deopotrivă, către cei aflaţi acum în slujba ţării, sub culorile drapelului naţional, militari şi specialişti civili ai Armatei, către veteranii de război, militarii în rezervă şi în retragere, care au servit patria cu onoare şi credinţă. În numele Consiliului Județean Botoșani dar şi al meu, vă felicit și vă urez succes în activitatea pe care o desfăşuraţi.” a fost mesajul presedintelui Consiliului Judetean, Costica Macaleti

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express