Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Prefectul si sefi de institutii, cu harletele la treaba! Ce au facut?

Luna curățeniei a fost marcată într-un mod inedit şi plăcut de funcționarii şi conducerea Instituției Prefectului-Județul Botoşani- inclusiv de la Serviciul Paşapoarte şi Permise, ai Direcției Silvice, Comisariatului Județean al Gărzii Naționale de Mediu, Agenției de Protecție a Mediului şi Gărzii Forestiere Suceava. În jur de 50 de angajați din instituțiile menționate au participat astăzi la o acțiune de plantare de puieți de stejar şi cireş în Sectorul Poienița din cadrul Ocolului Silvic Flămânzi. După o scurtă şedință de instruire în care silvicultorii au explicat modalitatea de plantare, funcționarii au trecut la plantarea efectivă a aproximativ o mie de puieți din cele două specii pe o suprafață de peste 20 de ari, în apropierea drumului național ce face legătura cu Flămânzi.
“În următorii şase- şapte ani vom reveni în zonă pentru eventualele completări, dat fiind că în jur de 10% din puieții plantați nu se vor prinde. Din punctul nostru de vedere, operațiunea a fost un succes”, a declarat ing. Marius Havriş, 
directorul Direcției Silvice. 
După ce ultimul puiet din cei pregătiți pentru plantare a fost “blindat”, participanții au continuat cu operațiuni de ecologizare pe cele două părți ale drumului național precum şi în pădure, sacii cu gunoiul colectat fiind ulterior ridicați de silvicultori.
Din păcate, acțiunea de ecologizare survine uneia similare, petrecută în urmă cu câteva zile şi efectuată de angajații Direcției Silvice, dar ale cărei efecte nu mai erau vizibile.
Prefectul Dan Şlincu şi funcționarii IP-BT s-au declarat încântați de lucrările de plantare, mai ales în condițiile în care, potrivit silvicultorilor, rezultatele operațiunilor de astăzi vor fi vizibile în 10-15 ani.
“Considerăm că astăzi a fost o altfel de zi de activitate pentru noi, dată fiind Luna Curățeniei. Ne-am bucurat de aer curat şi de faptul că am făcut ceva pentru viitorul județului, măcar la nivel micro. A fost o activitate benefică şi pentru colectivul instituțiilor implicate şi țin să mulțumesc tuturor pentru implicare”, a spus prefectul Dan Şlincu.
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express