Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Pregatiri de iarna la Botosani! La DJDP nu s-a semnat contractul de deszapezire

În conformitate cu dispoziţiile Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, prefectul Dan Şlincu a vizitat în cursul săptămânii bazele Secţiei Drumuri Naţionale şi ale Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri precum şi serviciile de intervenţie ale mai multor comune, oraşe precum şi ale municipiilor Botoşani şi Dorohoi.

Astfel, Secţia Drumuri Naţionale deţine în cele cinci baze 1.800 de tone de sare şi de nisip la care se adaugă 32 de tone de clorură de calciu. Pentru intervenţia la deszăpezire în cazul celor 398 de kilometri de drum naţional vor fi folosite atât utilajele proprii ale SDN cât şi pe cele ale firmei contractate, SC Transporturi Auto SA.

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri deţine în spaţiile de depozitare doar cantităţi de nisip şi sare pentru operaţiuni de urgenţă, fiind în aşteptare semnarea contractului multianual de deszăpezire pe cele patru baze operaţionale. Directorul DJDP, Cătălin Gheorghian, a dat asigurări că nu vor fi probleme în privinţa lucrărilor de deszăpezire, instituţia având şi utilaje proprii cu care să intervină în situaţii de urgenţă, până la încheierea formalităţilor.

Urban Serv se va ocupa de deszăpezire în municipiul Botoşani, având pregătite atât cantităţile de material antiderapant cât şi utilaje pentru intervenţii pe străzile şi trotuarele din municipiu. Pregătiţi se declară şi responsabilii Direcţiei de Servicii Publice Dorohoi care, la data vizitei prefectului, făceau probe utilajelor de deszăpezire.

Primăriile vor interveni la deszăpezire cu utilaje proprii sau contractate, fiind în desfăşurare completarea stocurilor de material antiderapant. 55 de UAT-uri deţin utilaje proprii pentru deszăpezire, 13 comune au contracte de deszăpezire cu operatori economici iar în cazul altor şapte, contractele sunt în curs de perfectare.

Prefectul Dan Şlincu a considerat că era loc şi de mai bine în pregătirea operaţiunilor de deszăpezire. „Aşa cum am transmis şi doamnei ministru Dan, modul cum s-au pregătit autorităţile este satisfăcător, dar se putea mai bine. Nu criticăm, însă sunt îngrijorat în privinţa drumurilor judeţene, dat fiind că formalităţile nu s-au încheiat iar în baze nu au ajuns utilajele de deszăpezire”, a spus prefectul Dan Şlincu.

Vizitele în unităţile administrativ- teritorial vor continua şi în următoarea perioadă.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express