Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Primarul de Trusesti are in grija peste 50 de batrani! Lobby la Olguta Vasilescu pentru sprijin

Odată cu aprobarea Bugetului de Stat, instituţiile infiintate conform Hotărârii Guvernului nr.212/09.03.2011, pentru aprobarea Programului de interes național „Dezvoltarea rețelei nationale de cămine pentru persoane vârstnice’’, au rămas a fi finantaţe din bugetele administraţiilor publice locale.

În această situaţie se află şi Căminul pentru persoane vârstnice Trușești, motiv pentru care Primarul AILENEI PETRU GRIŞA, întreprinde în această perioadă o serie de demersuri şi acţiuni pentru a asigura continuarea activităţii instituţiei sociale aflate în subordinea Primăriei Truşeşti.

Astfel, în data de 22 martie 2017, Primarul comunei Truşeşti, susţinut de către parlamentarii botoşăneni ai PSD,  a expus problemele cu care se confruntă, aleşilor din Comisia Juridică a Parlamentului României, în speranţa de a fi găsită calea legislativă prin care aceste unităţi sociale să fie finanţate de către instituţiile judeţene sau centrale.

În aceeaşi zi, edilul local a solicit a fi primit în audienţă la  Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pentru ca, de asemenea să poată susţine cauza celor 51 de bătrâni aflaţi la ora actuală internaţi în Căminul pentru persoane vârstnice Trușești.

Demersurile domnului Primar nu s-au oprit aici, astfel că, tot în data de 22 martie 2017, la rugămintea dumnealui, la Căminul pentru persoane vârstnice Trușești au fost aduse, sub formă de donaţie, alimente de bază într-o cantitate care asigură mesele celor 51 de bătrâni pentru cel puţin 30 de zile.

Trebuie menţionat faptul că, la ora actuală, Căminul pentru persoane vârstnice Trușești funcţionează sau mai bine spus, supravieţuieşte datorită rugăminţilor adresate, de către edilului local, la  prieteni şi cunoştinţe şi care din bunăvoinţă faţă de sămanii bătrâni, donează periodic alimente.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express