Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Profesori din mai multe tari, pentru cateva zile la Botosani! VIZITA la CJ

Graţie unui proiect finanţat de UE prin intermediul Programului ERASMUS+,  25 de profesori, au fost astăzi în vizită la Consiliul Județean. Sosiţi la Botoşani pentru câteva zile, dascălii se află într-un parteneriat ce include instituții educaționale din Turcia, Bulgaria, Slovacia și România.

Parteneri  locali ai proiectului „Developing the Capacity of Pre-School Education „sunt : Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Grădinița cu Program Prelungit „Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi și Asociația Parentis Dorohoi.

Scopul acestui proiect este crearea unei baze pentru educația preșcolară cu privire la modalitatea de educare a copiilor și adaptarea părinților la sistemul educațional European.

Întâlnirea a fost marcată de o atmosferă prietenească, în care oaspeții şi-au exprimat încântarea de a putea cunoaşte meleagurile botoşănene.

La finalul întâlnirii, Costică Macaleți, preşedintele Consiliului Judeţean, le-a mulțumit pentru vizită.

         „Vă mulțumesc că sunteți astăzi prezenți la Botoșani. În calitate de președinte am sprijinit și voi sprijini acțiunile ce vizează procesul educațional. Sunt încântat de schimbul de experienţă propus de proiect și sper să colaborați şi după încheierea celor doi ani, atât cât va dura implementarea acestuia. Vă doresc ședere plăcută și vă invit să vizitați Muzeul Memorial al cunoscutului muzician George Enescu.”

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express