Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO PROTEST cu sirene la Serviciul Judetean de Ambulanta! Salvatorii si-au strigat suprarea

Angajatii Serviciului  Judetean de Ambulanta au organizat  joi spre orele pranzului un protest. Oamenii care salveaza vieti au vrut sa traga un semnal de alarma  avand in vedere ca se anticipeaza scaderi salariale, dotarile din sistemul sanitar sunt la pamant iar actul medical are de suferit.

Cateva zeci de angajati s-au adunat in curtea la Serviciul de Ambulanta iar liderul de sindicat Cristian Calimandriuc a dat citire mesajului Federatiei Nationale Sindicale Ambulanta din Romania.

“Atragem atentia asupra pierderilor salariale ale personalului din sistemul sanitar, respective ale serviciilor de ambulanta incepand cu 1 ianuarie 2018 in urma aplicarii regulamentului de sporuri, conform proiectului elaborate de Ministerul Sanatatii in conformitate cu Legea 153/2017. Situatia duce la scaderea veniturilor lunare incepand cu 1 ianuarie 2018. Pierderea tichetelor de masa incepand de la 1 ianuarie 2018 pana la 1 decembrie 2018, adica 11 luni, pierderea totala sau reducerea considerabila a procentului de sporuri pentru conditii deosebit de periculoase prin faptul ca potrivit legii, in suma sporurilor se introduce sporul de garda, sporul de sambata si duminica, sporul de sarbatori legale. Alte sporuri si indemnizatii, fapt ce duce la scaderea salariilor lunare, desi salariile vor creste conform grilelor din lege.” a spus Cristian Calimandriuc, lider de sindicat

Pe tot parcursul protestului ambulantele au plecat la solicitari fara a se produce intarzieri.


EtichetePostarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express