Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Sedinta de urgenta la Prefectura ! De cand revine apa la robinte?

Lucrările efectuate de Administraţia Bazinală de Apă Siret la barajul de la Bucecea au afectat cea mai mare parte a clienţilor Nova Apaserv, persoane fizice şi juridice, între care unităţi medico- sociale, centre de plasament, azile de bătrâni precum şi unităţi de învăţământ şi de alimentaţie publică. In cursul serii de joi, s-a convocat si Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta in cadrul caruia s-a precizat ca apa ar putea sa revina la robinete sambata.

Având în vedere situaţia generată de întreruperea alimentării cu apă a celor mai mari aglomerări urbane dar şi din cele 12 comune afectate precum şi specificul lucărilor dar mai ales timpii de aşteptare până când sistemul se va echilibra, prefectul Dan Şlincu s-a deplasat astăzi, 19 octombrie, în două rânduri, la Bucecea, pentru a căuta soluţii, alături de responsabilii de la Administraţia Bazinală de Apă Siret şi de la Sistemul Hidrotehnic Independent Siret precum şi cu conducerea Nova Apaserv.

Pentru a contribui la alimentarea cu apă a Staţiei de Tratare de la Bucecea, pe o variantă alternativă celei folosite în mod curent, prefectul a solicitat IJSU Botoşani punerea la dispoziţia responsabililor de lucrare de la Bucecea a unei motopompe, decizia urmând să fie adusă la cunoştinţa membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. De asemenea, va fi solicitat şi ajutorul colegilor de la IJSU Suceava pentru a aloca, sub formă de împrumut, o a doua motopompă.

Proiectul de hotărâre al CJSU referitor la alocarea motopompei de la ISU a fost aprobat în unanimitate.

De asemenea, în şedinţa CJSU, prefectul Dan Şlincu a solicitat directorului Administraţia Bazinală de Apă Sirect, ing. Mihai Talpău, să găsească soluţiile optime şi rapide astfel încât botoşănenii să beneficieze în cel mai scurt timp de apă la robinete iar cei care se ocupă de lucrări să dea dovadă de profesionalism şi de o comunicare deschisă cu Nova Apaserv.  

“Vreau sa imi cer scuze utilizatorilor serviciilor noastre pentru problema aparuta, o problema care nu poate fi imputata operatorului nici in cea mai mica masura. Noi, luni dimineata, pe 16 octombrie, am primit adresa din partea Apelor Romane Bacau prin care ni se aduce la cunostinta ca in regim de urgenta vor fi efectuate o serie de lucrari necesare la barajul de la Bucecea , in periada 16-26 octombrie. Incepand de luni am monitorizat aceasta situatie legata de aceste lucrari. Am fost prezenti prezenti si luni, si marti si miercuri la Barajul de la Bucecea. Am primit toate garantiile ca nu vor fi problem in furnizarea  necesarului de apa bruta pentru a putea asigura apa potabila pentru toate localitatile care sunt aprovizionate din sistemul Siret…Nu au fost problem luni, marti, nu au fost probleme pana miercuri la ora 14.00 , cand s-a produs efectiv golirea barajului. Noi nu am avut implicare  in efectuarea acestor lucrari. Dumnealor ne-au dat toate asigurarile ca nu vor fi problem in asigurarea apei brute.”a spus Albert Tanasa, director Nnova Apaserv

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express