Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Subprefectul a bifat o vizita la Directia Silvica

Subprefectul Daniela Lozneanu a răspuns astăzi invitaţiei adresată de Direcţia Silvică, de participare la Consultarea publică privind identificarea şi managementul Pădurilor cu Valoare Ridicată de Conservare de pe raza Ocoalelor Silvice Dorohoi, Flămânzi şi Mihai Eminescu.
Instituţia se află în proces de certificare a managementului forestier în sistem FSC (Forest Stewarship Council) pentru fondul administrat de Ocoalele Silvice Dorohoi, Flămânzi şi Mihai Eminescu, ca o garanţie a unui management forestier responsabil, cu recunoaştere internaţională.
Subprefectul Daniela Lozneanu a apreciat iniţiativa Direcţiei Silvice şi şi-a oferit sprijinul în promovarea tuturor acţiunilor ce întregesc demersul.

„Trebuie să conştientizăm cu toţii că gestionarea fondului forestier în mod responsabil este importantă deoarece implică protejarea mediului înconjurător, păstrarea unui ecosistem natural sănătos, în condiţiile în care sunt comunităţi în judeţul Botoşani care supravieţuiesc datorită pădurii. Vă doresc succes în demersul dumneavoastră şi sper să aibă finalitatea dorită, iar cetăţenii judeţului Botoşani să se bucure de un mediu sănătos”, a spus Daniela Lozneanu.
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Silvice, certificarea pădurilor are o componentă socială, una de mediu şi una economică. Funcţie de specificul fiecărei certificări, fiecare componentă poate avea o pondere mai mică sau mai mare. În cadrul certificării, se verifică inclusiv condiţiile de muncă ale celor care lucrează în fondul forestier- şi nu este vorba strict de silvicultori, securitate şi sănătate în muncă, echipamente de protecţie şi de muncăp, obiectivul final fiind promovarea unui management forestier optim.
Cele trei ocoale gestionează peste 19.000 de hectare de pădure şi cuprind păduri cu valoare economică ridicată.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express