Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Sute de botosaneni s-au inghesuit sa-si caute de munca! Printre ei detinuti si tineri din centrele de plasament. Cati sau angajat?

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat  “Bursa generală a locurilor de muncă”, una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean  pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi agenţi economici.

Numărul total al persoanelor participante a fost de 541 persoane în Municipiul Botoșani și 251 persoane în Municipiul Dorohoi .

Pentru prima dată, cu sprijinul Penitenciarului Botoșani au participat și persoane care urmeză se libereze din detenție în perioada imediat următoare, persoane care au avut posibilitatea să participe la servicii de medierea muncii , să beneficieze de informații utile privind cererea și oferta de locuri de muncă precum și de susținerea pe care o au din partea A.J.O.F.M. Botoșani pentru a se reintegra într-un timp cât mai scurt pe piața muncii .

Au participat deasemeni și tineri din  Centrele de plasament , tineri interesați să ocupe un loc de muncă sau să urmeze un program de formare profesională pentru meserii solicitate de agenții economici .

Dialogul direct dintre cerere și ofertă pe piața muncii a avut ca rezultat selectarea în vederea ocupării unui număr total de 361 persoane care vor participa în perioada imediat următoare la probe de lucru la sediul angajatorilor .

54 persoane au fost încadrate pe loc în urma interviurilor sustinute în cadrul acțiunii în următoarele domenii de activitate :construcții, comerț, prestări servicii ( bucatar, ospatar) și agricultură.

Considerăm că obiectivul principal  al aceste acțiuni și-a atins scopul în sensul că s-a facilitat  contactul direct dintre angajatori și viitorii angajați soldat cu încheierea contractelor de muncă , selecții pentru participare la probele de lucru și informarea directă a angajatorilor despre reglementările  care încurajează și finanțează crearea de noi locuri de muncă.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express