Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Tabara de vara in domeniul situatiilor de urgenta, organizata la Ipotesti

Consiliul Județean Botoșani anunță deschiderea proiectului educațional ,,Prezent şi viitor în siguranță” în cadrul Programului „Școala de vară şi tabăra de vară în domeniul situațiilor de urgență” – ediţia a-VII-a, Botoșani – 2017, ce se va desfășura la Memorialul Ipotești – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu” în perioada de 31.07 – 04.08.2017

La festivitatea de deschidere a celei de a VII- a ediții, alături de cei 50 de elevi, a participat președintele Consiliului Județean, Costică Macaleţi.

Obiectivul principal al programului îl reprezintă formarea unui comportament preventiv adecvat prin cunoașterea principalelor riscuri cu determinări în domeniul situațiilor de urgenta, a intensității şi ariei de manifestare a acestora, precum şi a măsurilor de prevenire, reducere sau limitare a efectelor negative asupra populației, bunurilor materiale şi a mediului înconjurător.

Consiliul Județean Botoşani va aloca suma de 17.860,75 lei din bugetul Județului Botoșani pe anul 2017, asigurând o parte din fondurile necesare pentru organizarea şi desfășurarea activităților.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleţi a arătat că astfel de activități sunt lăudabile și instituția pe care o conduce și-a dat întreg concursul pentru a oferi finanțarea necesară desfășurării evenimentului.

”Suntem onorați să fim parteneri și co-organizatori ai acestei tabere, iar Consiliul Județean va susține și în viitor, astfel de acțiuni”, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani.





Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express