Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Tamara Ciofu: „Astăzi încep lucrările de construcție a primului spital din Botoșani din ultimii 30 de ani

Deputatul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că au început lucrările la noul spital municipal de boli cronice și îngrijiri palitaive, care va fi ridicat în curtea Spitalului de Recuperare „Sf. Gheorghe” în urma unei investiții finanțată prin Compania Națională de Investiții, în valoare de 15,6 milioane lei.

Noul spital va purta numele academicianului Leon Dănăilă şi va avea subsol, parter și trei etaje, 110 de paturi, spațiu pentru investigații RMN şi va veni în sprijinul bătrânilor cu boli cronice care au nevoie de îngrijire specializată.

Timp de 4 ani am susținut importanța realizării acestei unități sanitare în Botoșani. Cu toate că au existat de-a lungul timpului foarte multe impedimente birocratice, am reușit să le depășesc prin menținerea unei comunicări directe între reprezentanții Primăriei Municipiului Botoșani și cei de la CNI. În ciuda tuturor criticilor care se aduc în această perioadă PSD, atât eu, cât și colegii mei am încercat de fiecare dată să rezolvăm problemele comunității, fie că a fost vorba de drumul Botoșani-Suceava, de investiții în școli și spitale, în cămine culturale și centre sociale, fie că ne-am preocupat de rezolvarea problemelor punctuale ale copiilor cu nevoi speciale sau ale salariaților din anumite domenii de activitate. În orice caz nu ne-am ocupat cu amenajarea de parcuri în spații innundabile sau cu construcția de pârtii de schi în zone fără zăpadă”, a declarat Tamara Ciofu.

Ordinul de începere a investiţiei a fost întârziat cu doi ani de contestaţii şi schimbarea legislaţiei în domeniul autorizării la incendiu.

O astfel de unitate sanitară este aşteptată de foarte mult timp în Botoşani. Avem o populaţie în îmbătrânire, avem multe persoane în vârstă în tot judeţul care au nevoie de asistenţă specializată, de un sprijin din partea comunității, iar spitalul de îngrijiri paliative va răspunde acestor nevoi”, a subliniat deputatul social-democrat.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express