Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

FOTO Zi importanta pentru Botosani! 3 milioane de euro alocati pentru primari si afaceristi

A fost vineri forfota mare la Institutia Prefectului. Zeci de primari, parlamentarii PSD si contabili ai primariilor din judet au venit sa semneze proiecte de finantare de peste 3 milioane de euro, accesate prin Aagentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale. A venit la Botosani pentru aceasta ocazie speciala directorul general de la AFIR, Adrian Ionut Chesnoiu.

S-au semnat astazi 28 de contracte cu primarii din judet dar si cu operatori economici.  Alaturi de Chesnoiu au ajuns la Prefectura si Marius Postolache, director adjunct la Centrul Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale din Iasi.

La masa de prezidiu au luat loc toti cei 7 parlamentari PSD. Au luat cuvantul insa doar Doina Federovici si Lucian Trufin.

“O zi extrem de frumoasa pentru noi si mult mai frumoasa pentru cei 20 de primari care iata astazi vor semna contractele de finantare cu AFIR. O zi foarte frumoasa si pentru beneficiarii din zona private. Astazi se vor semna 28 de contracte de finantare cu o valoare de peste 3,1 milioane de euro. Sloganul agentiei:”Impreuna crestem satul romanesc” –este astazi la el acasa, aici la noi la Botosani” a precizat Doina Federovici, senator PSD

A luat cuvantul si directorul general AFIR care a tinut sa specific ca atat senatorul Doina Federovici cat si Lucian Trufin sunt extrem de implicate in activitate si ca deseori vin sa discute problem legate de Botosani.

“Vreau sa va spun ca sunt doi din cei mai determinati oameni politici pe care i-am cunoscut ina ctivitatea mea profesionala, in sensul in care nu trece o saptamana fara sa aiba o problema din judetul Botosani. Motiv pentru care am zis sa vin personal la Botosani si sa fiu la dispozitia primarilor nostril pentru a le putea raspunde la toate solicitarile, problemele pe care le ridica, pentru ca dezideratul mandatului meu, la conducerea AFIR se bazeaza in primul rand pe o relatie de parteneriat tripartite.” a precizat Adrian Chesnoiu, director general AFIR

Cele mai multe proiecte semnate astazi sunt pentru dotarea primariilro cu utilaje agricole. Cel mai mare proiect accesat este al Primariei Stauceni, 810 000 de euro si viezeaza extinderea sistemului de alimentare cu apa. Un proiect de anvergura a semnat si primarul comunei Baluseni. Contractul este de 372 000 de euro iar din acesti bani va fi construita o gradinita.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express