Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Frustrari gramada in randul bugetarilor din Botosani. Motivele le vezi aici

 

Paradox total, multi botosaneni isi doresc sa lucreze la stat. Angajatii de acolo se plag insa de conditiile proaste si de salariile prea mici. La  Comisia de Dialog Social, liderul Cartel Alfa a precizat ca exista discrepante enorme la salariu intre angajati pe acelasi post.

Problemele pe care dorim sa le reluam au fost puse in discutie de fiecare data de cel putin 6 ani. Exista foarte multe inechitati salariale care genereaza frustrari, si pe buna dreptate oamenii sunt revoltati,frustrari care ar putea fi eliminate foarte usor prin aplicarea prevederilor Legii 71/2015 la intreg sectorul bugetar. Aceste prevederi au rezolvat problema unui grup foarte mic de oameni dar in aceeasi camera de garda la spitale, sau in birouri la institutii sunt salariati  cu aceleasi atributii de serviciu  dar cu diferente salariale  suficient de mari, undeva la 300-400 de lei de la persoana la persoana. ” a spus Daniel Bulboaca, lider Cartel Alfa

De asemenea, acesta a precizat ca ar fi nevoie si de un nou regulament in ceea ce privesc sporurile in asistenta sociala si in domeniul sanitar. Are si argumente. In prezent orele suplimentare sunt recompensate cu zile libere si nu financiar iar angajatii nu reusesc sa isi ia liber din cauza deficitului de personal.

Solicitam modificarea ordinului care reglementeaza timpul de lucru al medicilor. Medicii, desi lucreaza pe timpul noptii, munca lor nu este considerata de noapte, nu beneficiaza de sporurile specifice locului de munca. Nu sunt acoperiti nici macar de asigurarea de malpraxis in afara orelor de lucru.” a mai spus Daniel Bulboaca

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express