Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Gata cu sucurile si cafelele pe Pietonalul Unirii! Terasele raman INCHISE

Botosanenii care obisnuiau sa-si serveasca cafeaua, sau sa ia pranzul la terasele de pe Pietonalul Unirii, Pietonalul Bancar sau Pietonalul Transilvaniei, vor trebui fie sa stea in incinta restaurantelor , fie sa gaseasca o alta locatie care dispune de terase. Pana vara viitoare, terasele din zonele mentionate mai sus vor ramane inchise.

Cele trei pietonale au fost reabilitate cu bani europeni iar pana cand garantia lucrarilor nu expira, municipalitatea nu are voie sa desfasoare activitati generatoare de venituri. In anii trecuti Primaria nu a tinut cont totusi de acest aspect, iar suprafetele de teren au fost concesionate agentilor economici care au extins terase.

Reprezentantii Primariei au facut solicitari la ADR Nord Est pentru a putea totusi sa permita agentilor sa desfasoare activitati economice.

“Am primit de la ADR Nord-Est Piatra Neamt raspuns la adresa noastra prin care ii rugam sa analizeze cateva variante de deblocare a situatiei de pe cele trei pietonale reabilitate cu fonduri europene. Ne raspund ca in conformitate cu art.20, alin 12, din contractul de finantare, unitatea administrativ-teritoriala care a primit fonduri europene este obligata sa nu inregistreze venituri si sa nu instraineze sau sa inchirieze bunurile obtinute prin contractul de finantare. In concluzie, pana la finalizarea perioadei de monitorizare a proiectului, perioada care este de cinci ani, adica in cazul nostru pana in iunie 2018, bunurile nu pot fi inchiriate, concesionate, instrainate.” a declarat viceprimarul Marian  Murariu

Reprezentantii Primariei au precizat ca vor face demersuri si la Ministerul Dezvoltarii pentru deblocarea acestei situatii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express