Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ghetourile raman pe uscat. Aparitia cazurilor de hepatita sisteaza apa in Parcul Tineretului

 

Situatia din Parcul Tineretului este cu adevarat dramatica, iar lucrurile se complica si mai mult. Astazi s-a decis sistarea apei in cele doua blocuri si asta dupa ce Directia de Sanatate Publica a constatat ca apa este infestata iar acesta ar fi motivul aparitiei hepatitei A la cei 8 elevi. Mai exact, subsolul este inundat cu fecale iar prin tevile sparte se infiltreaza mizerie. Conducerea Nova Apaserv a primit solicitare de la DSP prin care li se comunica faptul ca trebuie sa interzica consumul de apa.

S-au idendificat cateva cazuri de hepatita ce se presupun a fi de la apa dar eu nu cred asta. Starea de igiena este jalnica acolo si trebuie luate niste masuri. Directia de Sanatate Publica m-a notificat sa interzic consumul de apa de acolo ca sa nu se faca epidemie. ” a precizat Gabriel Carlan, director Nova Apaserv

Carlan a precizat ca in cazul in care Primaria si Locativa nu vor lua masuri de igienizare a subsolului si a toaletelor va sista apa si va monta o cismea.

Pe de alta parte, viceprimarul Cosmin Andrei considera ca repsonsabili de gestionarea situatiei sunt sefii de la Locativa.

In ceea ce priveste imobilele din Parcul Tineretului 135, 140, acolo exista o delegare de gestiune catre Locativa S.A care trebuie sa ia toate masurile pentru mentinerea imobilelor in cele mai bune conditii. In contractul pe care il avem semnat cu Locativa se stipuleaza la art.12 ca trebuie sa mentina starea de functionare cladirile pe toata durata administrarii. Mai mult, avem o Hotarare de Consiliu Local care stipuleaza obligatiile operatorului, in speta societatea Locativa, care trebuie sa ia toate masurile pentru repararea si mentinerea in stare de siguranta si exploatare a functionalitatii cladirii pe toata durata inchirierii. In aceasta situatie, ca si in alte cazuri, pentru delegarea de gestiune raspunderea este 100% in sarcina Locativa.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Viceprimarul a mutat discutia pe linie politica si a precizat ca Locativa a avut sprijinul consilierilor locali PNL in vederea atribuirii de fonduri din bugetul local pentru intretinerea celor doua imobile din Parcul Tineretului.

In mod cert lucrurile se vor remedia, grupurile sanitare vor fi refacute. Intrebarea este insa cat timp va trece pana cand vor fi distruse asa cum se altfel s-a mai intamplat si in alte randuri.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express