Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Ghinion teribil inainte de sarbatori. Doi botosaneni au devenit pietoni, dupa ce le-au luat foc masinile.

Două autoturisme, unul parcat în curtea unui localnic din Bucecea, celălalt aflat în trafic pe raza comunei Vlădeni, au fost distruse, parţial, în urma unor incendii, produse în ultimele 24 de ore.

 Ambii proprietari au avut nevoie de îngrijiri medicale, întrucât au suferit atacuri de panică. În urma cercetărilor s-a stabilit că cele două incendii au avut surse de aprindere diferite.

Prima intervenţie a avut loc la Bucecea, unde maşina unui localnic a luat foc în timp ce proprietarul, în vârstă de 55 de ani, suda ţeava de eşapament şi nu a observat scurgerile de carburant.  Vaporii de benzină s-au aprins de la scânteile mecanice. Flăcările au cuprins, într-un timp foarte scurt, partea din spate a autoturismului. Incendiul a fost stins înainte de a se extinde la întreaga maşină şi la clădirile din apropiere. Valoarea bunurilor salvate a fost estimată la cca. 100.000 lei. Pagubele se cifrează la aproximativ 300 lei.

În noaptea de 6 spre 7 aprilie, un alt botoşănean le-a cerut ajutorul pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la autoturismul cu care se deplasa pe raza comunei Vlădeni. Incendiul izbucnit, cel mai probabil, după ce combustibilul scurs pe toba de eşapament s-a aprins, a fost stins în mai puţin de jumătate de oră, valoarea pagubelor fiind estimată la cca. 25.000 lei.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express