Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

GRAV Situatie delicata la Primarie. Zeci de puncte termice pierdute

 

Primaria Botosani trece printr-o situatie de criza. Falimentul societatii Termica din 2011 aduce prejudicii majore municipalitatii locale. 36 de puncte termice care au fost preluate de Modern Calor dupa ce Termica a intrat in insolventa vor fi predate lichidatorului  Termica, Lulu Dascalu dupa ce aceasta a castigat mai multe procese in instanta.

Marti a avut loc o intalnire intre reprezentantii Primariei si lichidatorul  Termica, intalnire in care s-a stabilit un calendar de predare a bunurilor de la Modern Calor la fosta societate de termoficare. Patrimoniul societatii falimentare se ridica la aproximativ 20 de milioane de lei, suma ce va trebui restituita de municipalitate.

Intr-o prima faza se va trece la predarea punctelor termice. Au fost identificate trei categorii: cele in care nu s-au efectuat investitii si nu exista nici contracte de inchiriere, vor fi primele evaluate si predate, cea de-a doua categorie in care exista contracte de inchiriere si cea de-a treia categorie in care s-au realizat investitii printr-un program guvernamental, acolo evaluarea fiind mai complexa necesita mai mult timp. „a precizat primarul Ovidiu Portariuc

O parte dintre cele 36 de puncte termice au fost inchiriate  unor agenti economici, o parte sunt garaje iar altele sunt folosite de Modern Calor.

Cel mai probabil lichidatorul va inchiria aceste puncte termice catre Modern Calor fara a afecta in niciun fel procesul tehnlogic, realizandu-se doar aceasta despagubire materiala catre lichidator.” a spus Portariuc

Predarea celor 36 de puncte termice este doar un prim pas. Municipalitatea este obligata prin sentinte judecatoresti sa plateasca sume mari de bani catre societatea Termica.

Lichidatorul nu a renuntat la stingerea celorlalte obligatii care tin de retele din zonele in care s-au facut investitii europene, si care nu pot fi predate si acolo lichidatorul cere despagubirie in echivalent. Urmeaza un proces de evaluare sa se stabileasca suma de bani pe care o solicita lichidatorul si pentru asta avem nevoie de o expetiza, fiind o problema complexa.”a precizat Ovidiu Portariuc

Pe 25 ianuarie va avea loc o noua intalnire intre reprezentantii Primariei si lichidatorul Termica. Primarul Ovidiu Portariuc a catalogat aceasta problema ca fiind cea mai grava de dupa Revolutie pentru municipalitatea botosaneana.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express