Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Greva generala la Primaria Botosani!

Functionarii administratiei publice locale, isi plang de mila la propriu. Disperarea a scos, astazi, din birouri peste 200 de angajati ai municipalitatii.  Oamenii cer salarii mai mari, tichete de masa si norma de hrana. Pentru ziua de greva, li se va taia o zi la salariu. Sindicalistii sunt nemultumiti ca niciuna din revendicarile propuse de ei nu a fost solutionata de Guvernul Romaniei, avand in vedere ca mai multe categorii de bugetari din santate, invatamant, aparare, asistenta sociala au beneficiat de majorari salariale.

In administratia publica este cel mai scazut nivel de salarizare. La noi salariile se incadreaza intre 750 de lei si undeva la 1800 de lei. Responsabilitatea este enorma. Avem colegi care semneaza contracte de milioane de euro. Ne-am fi dorit sa participe la protest si colegii din Consiliul Judetean, Prefectura si primăriile din judet. Noi ne sacrificam, iar daca vom obtine o majorare salariala, va fi pentru toata lumea si nu e corect„, a declarat Paul Vieru, lider local al Sindicatului Liberal Administratiei Publice Locale

Cei 200 de functionari au stat in fata primariei aproximativ doua ore, revenind ulterior in birouri, fara insa a relua activitatea. Cativa functionari din primarie au fost insa la serviciu. Astazi a fost deschis ghiseul de eliberare a certificatelor de deces si ghiseul de inmatriculari, pentru incasarea amenzilor. Daca Guvernul nu va lua masuri, functionarii intentineaza ca  in a doua parte a anului sa declanseze o greva generala pe perioada nedeterminata.

Sefii din primarie sustin protestul angajatilor si il considera indreptatit.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express