Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Greva japoneza la Fisc!

Sute de sindicalisti din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Botosani s-au aflat, astazi, in greva japoneza. Ei s-au aliniat astfel la protestul sindicalistilor din toata tara afiliati la Federatia Sed Lex.

Acțiunea de protest organizată de Federația Națională a Sindicatelor din Administrația Locală, în data de 20 mai 2015, în fata Guvernului României, între orele 11.00 – 13.00, unde vor participa 1000 de protestatari, va fi susținută de 75 000 membri de sindicat la nivel național.

La nivel național, în semn de susținere a acțiunii din fața Guvernului României, membrii de sindicat vor purta o banderolă albă pe braț, se arata intr-un comunicat remis de biroul de presa Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex

 

 Si angajatii Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca sunt solidari cu colegii din finante, si administratie si anunta ca vor participa la toate actiunile de protest ale acestora, cerand Guvernului sa inlocuiasca sfidarea si amenintarile cu solutii la problemele cu care se confrunta salariatii din sistem.

 

Această acțiune va fi urmată de ample miscari greviste la nivel național, pentru a susține:

  • Acordarea unei creșteri de 10% la fondul de salarii alocat administrației publice, din care un procent de peste 60% să fie alocat administrației publice locale, care are veniturile cele mai mici din economie (1080 lei salariul mediu net lunar)

  • Aplicarea dispozitiilor Legii nr. 71/2015 pentru toti functionarii publici, indiferent de institutia in care lucreaza, respectuv inlaturarea diferentelor aparute in salarizarea functionarilor publici care ocupa functii publice de acelasi nivel si acordarea sporului de 75% pentru orele lucrate in zilele nelucratoare. Următoarea acțiune de protest este programată pentru luna iunie când vom declanșa greva generală, urmând ca data să fie comunicată în timp util, astfel încât cetățenii să fie informați cu privire la programul acțiunilor greviste, care presupune închiderea totală a peste 80% din instituțiile publice.

  • În prezent, Legea nr. 71/2015 este aplicabilă doar funcționarilor din Parlamentul României, Curtea de Conturi, Consiliul Concurenței, Agenția Națională de Administrare Fiscală – numai Directia Antifrauda., se arata intr-un comunicat remis de biroul de presa Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex

 

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express