Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Guvernantii incep sa-si aprecieze olimpicii internationali!

Guvenantii incep sa-si aprecieze olimpicii internationali, oferindu-le posibilitatea de a se inscrie la facultate, masterat sau doctorat pe locurile finantate de stat, fara examen. Senatul a aprobat modificarea Legii educației naționale cu un nou articol care precizeaza că în cadrul metodologiei proprii, instituțiile de învățământ superior stabilesc facilități sau condiții speciale referitoare la admiterea candidaților la programe de studii universitare de licență, care au obținut în perioada studiilor liceale distincții la olimpiadele școlare și/sau la alte concursuri naționale sau internaționale.

            Candidații la studiile universitare de licență, care au obținut în perioada studiilor liceale distincții (premiile I, II, III sau mențiune) la olimpiadele școlare internaționale recunoscute de Ministerul Educației Naționale vor beneficia de dreptul de a se înscrie, fără susținerea examenului de admitere, pe locuri finanțate de la bugetul de stat, pentru un program de licență, masterat sau doctorat” a declarat senatorul Doina Federovici, coinițiatorul acestui proiect de lege.
            În aceeași ordine de idei, elevii de liceu olimpici internaționali vor beneficia de bursa “Meritul Olimpic” pe toată durata studiilor liceale și universitare dacă se menține performanța. Bursele se vor acorda din fonduri bugetare, din bugetul Ministerului Educației Naționale.
            “Această inițiativă de implementare a unui program național de acordare de facilități și condiții speciale acestor tineri în toate instituțiile de învățământ superior, respectiv dreptul de a se înscrie, fără susținerea concursului de admitere, pe locuri finanțate de la buget, este necesară și vine în ajutorul tinerilor cu potențial de a ajunge adevărate valori ale României” a precizat senatorul social democrat.
            Senatul a fost camera decizională iar legea va merge la promulgare la Președintele României.
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express