Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Guvernul a prelungit până în 2020 programul de termoficare

Sistem centralizat modernizat cu bani de la Bucuresti

Guvernul României a decis săptâmâna trecută prelungirea cu cinci ani a perioadei de implementare pentru programul “Căldură și confort”.

Hotărârea a fost luată având în vedere necesarul de investiții în infrastructura de producere, transport și distribuție a energiei termice.

Actul normativ răspunde solicitărilor făcute Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice de către Asociația Municipiilor din România, Asociația Profesională COGEN România și Asociația Română pentru Promovarea Eficienței Energetice.

Programul “Căldură și confort” are ca obiective modernizarea, retehnologizarea și dezvoltarea sistemelor centralizate de alimentare cu energie termică a localităților urbane, precum și eficientizarea, creșterea accesibilității și îmbunătățirea calității serviciilor publice de alimentare cu energie termică.

Municipiul Botoșani a beneficiat până acum de finanțări din acest program în valoare totală de aproape 27 de milioane de lei, fiind realizate investiții privind modernizarea rețelelor de transport a agentului termic, a punctelor termice sau a instalațiilor de producție.

Prelungirea perioadei de implementare a programului “Căldură și confort” reprezintă o oportunitate pentru municipiul Botoșani de a obține și alte fonduri cu care să se continuie eforturile de modernizarea sistemului de termoficare, având în vedere că la nivel local există deja o experiență acumulată în acest sens.

Biroul marketing comunicare

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express