Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

I s-a aprins becul! Un consilier propune iluminatul stradal cu becuri cu led si panouri solare

 

Cativa consilieri locali, care au ales sa-si aloce cateva minute din timpul pretios pentru problemele municipiului s-au adunat astazi in sedinta extraordinara. Au avut de dezbatut un proiect referitor la prelungirea contractului cu societatea Flash Lighting Services, care asigura mentenata la iluminatul public din municipiu. In perioada care urmeaza primaria va organiza o licitatie in vederea desmenarii unei noi societati care ar urma sa asigure intretinerea iluminatului public.

Un consilier a propus ca in noul contract sa fie inclusa si inlocuirea becurilor din oras cu becuri cu led. Si nu e singura idee. Paul Onisa propune si montarea unor panouri solare.

Intentionati sa stipulati in contractul respectiv si schimbarea tuturor becurilor cu becuri cu led, care este o invitatie minima si care ar putea fi facuta imediat, pentru economie la energia pe care o platim din bani publici. V-ati gandit sa instalati in unele zone in care se preteaza panouri solare, care nu sunt scumpe.” a spus Paul Onisa

Ideile nu ar fi intocmai rele doar ca punerea in aplicare este destul de ambigua. Montarea unor panouri nu ar fi intocmai o solutie foarte buna cel putin asta considera viceprimarul Cosmin Andrei.

Avem in calcul implementarea tehnologiilor cu iluminatul cu led, am avut o serie de discutii cu unii ofertati. Nu putem insa discuta despre eficienta atunci cand discutam despre panouri solare pentru ca nu este atat de matura tehnologia incat sa asigure o putere pentru iluminatul stradal.” a precizat viceprimarul Cosmin Andrei

Proiectul de hotarare a fost aprobat. Contractul intre municipalitate si firma Flash Lighting Service s-a prelungit cu maxim 12 luni dar va fi reziliat imediat ce se va organiza o licitatie si se va desemna o firma castigatoare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express