Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

In atentia botosanenilor! Se pot depune cereri pentru ajutorul de incalzire. VEZI de cand

Primăria Municipiului Botoşani anunţă că începând cu data de 16.10.2017 cererile și declarațiile pe propria răspundere pentru ajutorul de încălzire cu gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi sau petrolieri se preiau de la asociațiile de proprietari/locatari sau de la sediul Serviciului Public Local de Asistență Socială din str. Săvenilor nr. 12, municipiul Botoșani de către titularii dreptului de proprietate, succesorii de drept ai acestora, titularii contractelor de închiriere, comodat sau concesiune care nu sunt arondați unor asociații de proprietari/locatari.De asemenea, formularul de cerere și declarație pe propria răspundere (anexa nr.1 la Normele Metodologice de aplicare a prevederilor Legii 416/2001) poate fi descărcat de pe site-ul Serviciului Public Local de Asistență Socială Botoșani (www.splasbotosani.ro).

Pentru a putea beneficia de ajutorul de încălzire pe  întreg sezonul rece noiembrie 2017 – martie 2018 cererile vor fi depuse de către solicitanții care îndeplinesc condițiile de acordare, până la data de 20.11.2017. Pentru cererile depuse ulterior datei de 20 ale lunii, acordarea se va face începând cu data de  1 a lunii următoare depunerii cererii.

Formularele conținând cererile și declaratiile pe propria răspundere vor fi însoțite de următoarele documente :

 1. acte doveditoare privind componenţa familiei(copii),
  • acte de identitate (BI/CI , certificate de naştere pentru copiii sub 14 ani),
  • certificat de căsătorie (după caz),
  • certificat de deces (după caz),
  • hotărâre judecătorească de divorţ (după caz),
  • hotărâre judecătorească definitivă de încredinţare în vederea adopţiei sau, după caz, de încuviinţare a adopţiei ,
  • hotărâre judecătorească sau hotărârea comisiei pentru protecţia copilului privind măsura plasamentului pentru copii(după caz),etc.

      2.1. acte doveditoare privind veniturile nete, cu caracter permanent, realizate în luna anterioară depunerii cererii,      

–      adeverinţa de salariat (venitul net),cu menţiunea dacă beneficiază sau nu de bonuri de masă

 • talon de pensie,
 • talon de plată pentru diverse indemnizaţii, etc.

       2.2. beneficiarii de subvenţii APIA vor prezenta decizia de acordare a plăţilor campania 2017

 1.     acte justificative privind bunurile mobile si imobile deţinute,

           –   contractul de proprietate/închiriere a locuinţei, comodat, concesiune,

– acte doveditoare privind bunurile deţinute în alte unităţi administrativ-teritoriale pentru toţi membrii familiei peste 18 ani  (după caz).

 1.  4. Verificarea bunurilor mobile și imobile deținute în proprietate de toți membrii familiei cu vârsta peste 18 ani  înscriși în cerere, se va face periodic  de către Direcţia de Impozite şi Taxe  a Municipiului Botoşani, la solicitarea Serviciului Public Local de Asistență Socială
 2.   ultima factură de plata de la E-ON Gaz sau E-on Energie, dupa caz, pentru identificarea abonatului şi a codului de abonat si documente doveditoare privind debransarea de la sistemul centralizat de energie termica sau debransarea de la sistemul de alimentare cu gaze naturale
 3.    contractul de furnizare a energiei electrice aflat in termen de valabilitate

Neîndeplinirea obligaţiei titularului de a menţiona corect componenţa familiei, veniturile  membrilor acesteia, precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute, aşa cum sunt acestea trecute în formularele tip  constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda de la 500 lei la 2000 lei conform prevederilor art. 33 al(3) din OUG nr.70/2011, iar ajutorul de încălzire încasat necuvenit se recuperează, conform prevederilor art. 30 al(4)  din OUG nr.70/2011.

      Programul de lucru cu publicul al SPLAS Botoșani este următorul:

8,30 – 15,30 – luni – joi

8,30 – 13,00 – vineri

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express