Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

In conturile Primariei a ramas din 2017 o suma colosala! Un consilier sare cu reprosuri, Flutur se justifica

Consilierii locali s-au reunit astazi in sedinta extraordinara de Consiliu Local pentru a dezbate acoperirea deficitului sectiunii de dezvoltare de pe anul 2017 din excedentul bugetului local. De la sedinta n-au lipsit reprosurile privind partea de excedent. Nemultumirile au fost enuntate de consilierul PSD, Mihai Tincu la adresa primarului Catalin Flutur.

Cu repetitie, Tincu a precizat ca primarul nu avea niciun motiv sa solicite majorarea taxelor si impozitelor locale in conditiile in care Primaria avea la sfarsitul anului trecut 15 milioane in conturi.

“Din raportul de specialitate se desprind clar niste lucruri, am intrat in anul 2017 cu un plus in cont de 70 de miliarde lei vechi, am intrat in 2018 cu 150 de miliarde ei vechi. Pe 28 decembrie cand am discutat despre taxe si impozite si am trezit comentarii s-a vazut ca nu ne ajung banii dar in ziua in care am discutat despre nemajorarea taxelor cu 50% ci numai cu 5% noi aveam in cont 150 de miliarde de lei vechi, la fel cum ii aveam si astazi. Daca am avut in ianuarie 2017, 70 de miliarde, daca avem acum 150 de miliarde, oare cat vom avea in ianuarie 2019? …Sunt lucruri pe care as fori sa le rezolvam pana in ziua discutiei bugetului. E vorba de foarte multi bani pe care apparent nu stim ce avem de facut cu ei. “ a spus consilierul local Mihai Tincu

Flutur a tinut insa sa il contrazica pe Mihai Tincu si a explicat ca din excedent Primaria urmeaza sa achite o serie de obligatii si datorii . In plus excedentul bugetar a fost de 12 milioane si nu de 15 asa cum susine Tincu.

“Ceea ce spuneti dumneavoastră despre acest excedent care a ajuns nu la 15 milioane, ci la 12 milioane de lei, o sa îincerc sa va dau niste explicatii, cu toate ca ati mai intrebat si stiu ca devine asa o tema cumva, dumneavoastra spuneti de analiza si reflectie, eu pot sa o vad si ca o tema de atac. Din cele 12 milioane de lei care inseamna execedent eram pregatiti sa achitam 5,5 milioane de lei cum am platit in fiecare an de la Revolutie incoace, si cei care sunt ordonatori principali, tertiari de credite stiu prea bine ca plateam in ultimele zile din an. Trezoreria era deschisa pană pe 31 decembrie, pană la orele 14.00, pentru a putea face plati. Nu am avut posibilitatea sa facem aceste plati. Am primit bani pentru locuinte sociale in data de 23 seara si nu aveam cum se le platim decat pe 28 sau 29, aveam 76.000 de lei pentru PUG si i-am dat inapoi pentru ca nu mai aveam cum să îi plătim.” A precizat primarul Catalin Flutur

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express