Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

În mai puțin de o săptămână are loc prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale. Vezi cum poți afla dacă ești câștigător!

Aţi strâns bonurile de cumpărături şi nu le-aţi aruncat imediat ce le-aţi primit? Atunci aveţi şansa să deveniţi câştigători. În mai puţin de o săptămână, mai exact în cea de-a doua zi de Paşte, are loc prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale. Premiul pus la bătaie este de un milion de lei, informeaza reporter ntv.

La extragerea excepțională a Loteriei Bonurilor fiscale, de pe 13 aprilie, participă toate bonurile emise în perioada 02 februarie – 28 martie. Fondul de câștig este de un milion de lei. Nu intră în concurs chitanțele de la cumpărăturile cu cardul, biletele de transport în comun sau cartelele de metrou.

„Extragerea este organizată cu ajutorul colegilor noștri de la Loteria Națională pentru că ei au și infrastructura deja creată, în sensul că, fiind vorba de o extragere aleatoare, trebuie să aibă bile omologate    și o urnă omologată, aceste lucruri deja le au. Există și o comisie care supravegehază în mod similar cu extragerile de la jocurile Loto obișnuite. Această extragere este filmată și este publică”, a declarat Attila Gyorgy, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

La extragere, se va alege un număr cuprins între 1 și 999 inclusiv, ce reprezintă valoarea totală a cumpărăturilor de pe  bonul fiscal. Nu se iau în calcul subdiviziunile. Apoi, se extrage câte un număr pentru luna și ziua în care a fost emis bonul. Altfel spus, dacă ați cumpărat de suma extrasă, în ziua aleasă aleatoriu înseamnă că ați câștigat. Rezultatul va fi postat pe site-ul ANAF dar și pe cel al Ministerului Finanțelor Publice timp de 30 de zile. Dacă premiul nu se revendică, suma se pierde.

Pentru a participa la loterie nu trebuie să depuneți nicăieri bonul fiscal. Trebuie să îl păstrați acasă, iar în cazul în care veți fi declarați câștigători, trebuie să mergeți cu el la ANAF.

„Va trebui să meargă cu originalul bonului, cu o copie după actul de identitate și există aprobat prin ordin de ministru o cerere, un formular, privind revendicarea acestui premiu”, a mai precizat secretarul de stat.

Dacă sunt mai mulți câștigători, atunci suma se împarte în mod egal între aceștia. Premiul va ajunge în conturile acestora în cel mult două luni. În cazul în care nu există un câștigător, fondul de premiere se reportează pentru extragerea următoare. Potrivit calculelor, șansa de câștig la Loteria Bonurilor este mai mare decât cea la jocul  6 din 49.

Reprezentanții Ministerului Finanțelor au declarat că scopul acestei extrageri îl reprezintă combaterea evaziunii fiscale și încurajarea românilor să ceară bonul fiscal.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express