Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

In preajma sarbatorilor prefectul a devenit sensibil. Vezi ce a solicitat primarilor

Pentru că meteorologii anunţă înrăutăţirea vremii începând cu a doua jumătate a lunii decembrie, prefectul judeţului a trimis o circulară primăriilor din judeţ ce îi vizează pe cei care au cel mai mult de suferit în urma acestor fenomene.

Astfel, edilii judeţului sunt rugaţi de prefectul Costică Macaleţi ca în următoarele zile să-şi actualizeze baza de date privind persoanele vulnerabile, urmând să le monitorizeze pe întreg sezonul rece şi să le acorde ajutorul necesar. Sunt considerate persoane vulnerabile cele care se confruntă cu diverse probleme ce depăşesc capacitatea proprie de soluţionare. Este vorba despre botoşănenii cu o condiţie materială precară, având copii sau vârstnici în îngrijire, persoanele singure sau cele bolnave.

Activităţile de identificare şi monitorizare a persoanelor vulnerabile vor putea fi realizate cu sprijinul compartimentelor de specialitate din aparatul de lucru al primarului, mai exact asistenţa socială şi serviciul pentru situaţii de urgenţă, precum şi a posturilor de poliţie de pe raza unităţii administrativ-teritoriale.

    „Apelăm la primari şi în acest an, pentru că domniile lor cunosc cel mai bine situaţia din fiecare localitate. În plus, este şi în interesul lor să păstreze o cât mai atentă relaţie cu oamenii din comunităţile pe care le conduc. Şi acolo unde trebuie intervenit, au şi instrumentele necesare. Există angajaţi ai primăriei, pe baza legii venitului minim garantat, pe care îi pot implica în ajutorarea semenilor: la curăţarea coşurilor de fum, poate chiar la unele lucrări  de construcţie interioare, la procurarea medicamentelor, a combustibililor pentru încălzire, etc.”, explică prefectul Costică Macaleţi.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express