Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

In sfarisit! S-a gasit loc pentru amenajarea unui heliport la Botosani

De mult timp se discuta de amanajarea unui helioport la Botosani, un loc pe care salvarea aeriana sa poata ateriza si sa preia pacientii in stare grava pentru transferul la o clinica din judetele vecine. S-au vehiculat diferite locatii dar nu au ajuns si bani pentru amanajarea acestui heliport. In cele din urma Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta a inceput demersurile pentru procedura de autorizare a amplasamentului.

Heliportul ar putea fi amanajat in curtea Inspectoratului pentru Situatii de Urgent ape un teren unde pompierii se antrenau.

Urmeaza sa se organizeze o dezbatere publica cu cetatenii care locuiesc in zona  care vor trebui sa isi dea acordul.

“Pe poligonul ACR  instructorii auto au de facut ore, se mai inchiriaza la circ, nu poate fi folosit tot timpul. Asa ca discutam de amenajarea unui heliport pentru aterizarea elicoperului SMURD in incinta Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Este un proiect derulat de Inspectoratul General de Aviatie si in cadrul caruia Botosaniul este luat in calcul pentru amenajarea acestui heliport. Agentiei de Protectie a Mediului i s-a solicitat obtinerea avizului de mediu pentru realizarea heliportului.” A spus Cristian Amarandei, sef ISU Botosani

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *