Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Inca o societate subordonata CJ, aproape de “moarte”

 

Dupa Eco Sal o alta societate subrdonata Consiliului Judetean ar putea lua calea esecului. Asta depinde de consilieirii judeteni. In sedinta de Consiliu Judetean, administratorul judetului, Radu Judele va prezenta un raport de activitate al societatii Parcuri Industriale si un raport al Curtii de Conturi vizavi de activitatea societatii. Alb pe negru, societatea a avut in activitate doar piata agro-alimentara de la mall, care a fost inchisa. A avut si cateva mii de lei cheltuieli gasite inutile de Curtea de Conturi.

Daca alesii judetului vor considera ca societatea Parcuri Industriale nu mai are sens sa functioneze se va dizolva. In caz contrar va fi facut un studiu de fezabilitate in vederea amenajarii unui parc industrial pe terenurile foste fabrici de zahar de la Bucecea tinand cont de faptul ca primarul orasului Bucecea s-a aratat dispus sa cedeze 8 hectare catre Consiliul Judetean  tocmai pentru acest parc.

Va fi facuta o informare cu privire la situatia de la societatea Parc Industrial in sedinta de Consiliu Judetean. Este vorba de actul de Control al Curtii de Conturi si lucrurile cumva se simplifica: fie activitatea merge mai departe si atunci se impune un studiu de fezabilitate pentru parcul industrial de la Bucecea si se aloca sume, fie se intampla dizolvarea. “a precizat Gheorghe Sorescu,presedinte Consiliul Judetean

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express