Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Incendiu intr-un bloc de garsoniere din Trusesti

Panică într-un bloc de garsoniere din comuna botoşăneană Truşeşti în această dimineaţă, după ce bunurile dintr-o magazie amenajată într-un luminator, la etajul II, au luat foc.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea incendiului puţin după ora 09.00. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje ale Gărzii de Intervenţie Truşeşti şi Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale cu apă şi spumă, două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi pompierii voluntari din comună.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din magazie, existând pericolul ca flăcările să se extindă la şase garsoniere şi o magazie. Un fum înecăcios era atât pe casa scării, cât şi în locuinţe, la nivelul etajelor II şi III..

Concomitent cu acţiunea de stingere, s-a intervenit pentru salvarea a 20 de persoane printre care un copil şi un bătrân cu probleme locomotorii. Evacuarea s-a făcut prin exteriorul clădirii, cu ajutorul scărilor din dotare, dar şi pe casa scării, locatarii fiind protejaţi cu măştile de protecţie ale salvatorilor. Zece dintre persoanele evacuate, printre care şi un copil, au primit îngrijiri medicale la faţa locului deoarece au suferit atacuri de panică sau au inhalat fum. Acestea au refuzat transportul la spital.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor, au intervenit 18 pompieri militari şi voluntari, timp de cca. două ore. Au ars bunurile din magazie şi au fost afectate cinci uşi de acces din garsoniere. S-au protejat bunurile din cele 44 de garsoniere din clădire.

Cauza probabilă de incendiu o constituie un bec incandescent lăsat sub tensiune, amplasat lângă materiale combustibile.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express