Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Indemnizatiile membrilor CA votate “din fuga calului”! Cearta in CL, consilierii liberali au plecat din sedinta

Nivelul indemnizatiei stabilit de consilierii locali pentru membrii Consiliilor de Administratie de la Urban Serv si Modern Calor a starnit astazi aprige controverse in sedinta de Consiliu Local. Cuantumul indemnizatiilor a fost stabilit intr-o sedinta de Consiliu Local din luna februarie iar acum membrii CA nu doresc sa semneze contractele de mandat pentru ca indemnizatia este prea mica.

Putin sub 600 de lei este nivelul indemnizatiei stabilit de CL pentru membrii CA de la cele doua societati subordonate Consiliului Local in conditiile in care, pana anul acesta indemnizatia era de 1200 de lei.

Mihai Tincu, consilier local din partea PSD  a precizat in cadrul sedintei de Consiliu Local  de vineri ca prin diminuarea cuantumului indemnizatiei s-a incalcat de fapt o Ordonanta de Urgenta a Guvernului, motiv pentru care a solicitat revocarea hotararii de  CL si creterea indemnizatiei.

“A fost o propunere votata din  fuga calului, netinandu-se cont de cateva lucruri. Mai concret este vorba despre stabilirea unor conditii financiare ale mandatului Consiliului de Administratie, a oamenilor care au fost votati pentru Urban Serv si Modern Calor, propunandu-se o comparatie intre membrii CA si consilier local. Membrii CA la cele patru societati comerciale subordonate  Consiliului Local se numesc in baza unor concursuri care sunt detaliat in  Ordonanta de Urgenta 109 din 5 iunie 2016. Retribuirea fiecarui membru se face in baza OUG si ca atare propun revocarea acelei hotarari luata de noi la sfarsitul lui februarie, dat fiind faptul ca am incalcat aceasta Ordonanta de urgenta. Suntem in prag de a avea o noua lege a salarizarii vizavi de salariul primaruli, viceprimarului, a consilierului local si dupa aia putem face evntual o comparatie cu membrii CA. Grupul PSD propune revocarea acelei Hotarari .”a preciat Mihai Tincu, consilier local

Consilierii locali liberali nu au fost insa deacord cu propunerea social democratului. Liberalii s-au ridicat de la masa de sedinta si au parasit sala. Nemultumirea este evidenta avand in vedere ca majoritatea membrilor  CA de la cele doua societati sunt membri PSD.

“Tocmai ma intrebam cati oameni v-au votat pe dumneavoastra, Domnule Tincu, inteleg ca cei 75 sau 65% cat v-au votat la alegerile locale v-au suflat la ureche ca inemnizatiile pentru membrii CA nu sunt suficient de mari. Pentru cei pe care dumneavoastra i-ati promovat cu punctaj mic si i-ati pus in fruntea listei, dupa ce ca nu au calitatile necesare pentru a ocupa postul respectiv si vor si salarii mari. Incompetenta se plateste bine.” a precizat Catalina Lupascu, consilier local

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express