Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

INEDIT Un director din Botosani a gasit ac de cojocul angajatilor cu drag de pahar

 

Directorul unei societati din Botosani, subordonata Consiliului Local a gasit o metoda prin care sa ii dezvete pe iubitorii licorilor lui Bachus sa le consume in timpul serviciului. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv a gasit deseori in timpul programului  maturatori “aghezmuiti”. Oamenii fac teren, iar in drumul lor se mai opresc “la una mica”, doar ca de la una se ajunge uneori la stare de ebrietate avansata. Multi dintre ei s-au ales cu contractul individual de munca desfacut sau cu diminuare salariala. Unii si-au cautat dreptatea in instanta fara sorti de izbanda. Din toate aceste motive, directorul Urban Serv a achizitionat un etilotest modern prin care isi va verifica inopinant angajatii. Cei gasiti in stare de ebrietate se vor alege cu sanctiuni drastice sau chiar cu desfacerea contractului de munca.

Am constatat ca nu e suficient un dispozitiv de constatare a alcoolemiei si am achizitionat unul mai performant, in sensul ca iti da in forma scrisa la imprimanta indicatorii care sunt necesari intr-o asemenea situatie, este omologat, este certificat din toate punctele de vedere.Eu sper sa nu folosesc respectiviul aparat, dar este un semn pentru cei care au obiceiul de a bea alcool pe ascuns in timpul programului de lucru.A declarat Simion Drelciuc, director SC Urban Serv S.A.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express