Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

INGRIJORATOR Spitalul municipal din Dorohoi, afectat de alunecarile de teren. Nevoie urgenta de consolidare a versantului

Situatie ingrijoratoare la Dorohoi! Din cauza alunecarilor de teren din vecinatatea cladirii in care functioneaza Sectia de Psihiatrie a Spitalului Dorohoi, imobilul prezinta fisuri . Situatia a fost adusa in discutie in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ce a avut loc luni la Institutia Prefectului.

Alunecarile de teren din zona s-au intensificat din cauza ploilor din ultimii ani iar Primaria Dorohoi a solicitat sprijin Prefceturii. Este neaparata nevoie de a se interveni in vederea consolidarii versantului.

“Primaria Municipiului Dorohoi a adus la cunostinta Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta faptul ca in spatele  Spitalului Municipal Dorohoi exista o zona cu alunecari de teren care s-a accentuat dupa ploile din ultimii ani, motiv pentru care se solicita sprijin pentru gasirea unor solutii concrete si urgente in vederea consolidarii acestui versant.A fost emis un ordin de prefect privind constituirii unei comisii mixte pentru verificarea existentei alunecarilor de teren din zona Spitalului Municipal si in urma deplasarii la fata locului s-a constatat ca pe terenul apartinand domeniului public al municipiului situate in dreptul Sectiei de Psihiatrie se manifesta fenomenul de alunecari de teren urmat de o surpare s stratului vegetal pe o suprafata de aproximativ 200 de metri lungime, la o distanta de aproximativ 0,5 metri de gardul din caramida al incintei spitalului.” a spus prefectul Dan Slincu

Prefectul a precizat ca s-a propus realizarea unui studiu geotehnic, a unei expertize iar apoi proiectul de consolidare a versantului afectat. Urmeaza sa se elaboreze o experitiza tehnica la cladirea afectata in vederea realizarii proiectului tehnic de consolidare si reparatii.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express