Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Initiativa inedita pentru stimularea natalitatii in Romania.Vezi ce ar putea primi romanii care vor sa aiba copii

Deputatul PSD Tamara Ciofu a depus în Parlament prima inițiativă pentru stimularea natalitatii în România prin implicarea directă a autorităților locale

 
Deputatul PSD Tamara Ciofu a depus în Parlament astăzi 1 septembrie a.c., prima inițiativă legislativă pentru stimularea natalitatii în România prin implicarea directă autorităților locale.
Proiectul de lege prevede acordarea posibilității unităților administrativ teritoriale de a oferi părinților o indemnizație lunară pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani, pe lângă cea asigurată din bugetul de stat, de către Ministerul Muncii. De asemenea, inițiativa are în vedere și asigurarea unei sume de bani pentru sprijinirea întemeierii unei familii, pentru tinerii căsătoriți.
tamara-ciofu        În calitate de medic pediatru consider că natalitatea trebuie stimulată prin susținerea familiilor care doresc să aibă copii direct de către autoritățile locale prin asigurarea unui sprijin material. Această lege are rolul de a suplimenta indemnizația lunară susținută de Guvern pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani de fiecare unitate administrativ teritorială, în funcție de bugetul local”, a declarat Tamara Ciofu.
Conform proiectului de lege, primăriile care au înregistrat un spor natural negativ în cursul ultimilor 3 ani calendaristici pot acorda pentru anul următor, prin intermediul serviciilor de asistență socială și în limitele bugetelor locale indemnizații pentru a promova dezvoltarea familiei.
Condițiile și documentele necesare pentru acordarea indemnizației vor fi stabilite la nivelul unităților administrativ-teritoriale prin hotărârea consiliului local.
Acest proiect de lege l-am realizat în urma consultării cu peste 40 de primari din județul Botoșani pe care îl reprezint în Parlament, dar și cu Asociația Comunelor din România, care a redactat un memorandum de susținere și promovare a inițiativei legislative. Vicepreședintele ACOR Botoșani, Lucian Trufin a fost cel care a inițiat demersurile pentru promovarea și susținerea acestui proiect. Sumele necesare acordării indemnizațiilor vor fi alocate anual în bugetul local, în funcție de realizarea veniturilor, cu condiția ca unitățile administrativ-teritoriale să nu înregistreze arierate și să nu se afle în stare declarată de insolvență”, a subliniat vicepreședintele Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților, Tamara Ciofu.
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express