Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Inmormantari in viteza! “Mortii trebuie ingropati in 36 de ore”! Probleme la Botosani

Nu este o gaslenita de pe plan local ci o lege care trebuie aplicata.  Coform unei hotarari a Guvernului exista noi reguli pentru inmormantări. 10.000 de lei prevede amenda daca persoana care a decedat nu este inmormantata in 36 de ore. Controalele vor fi efectuate de politisti si de reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica iar cine nu se supune, plateste.

Aceasta lege stabileste exact cum este pregatit defunctul, cum este transportat, imbalsamat, inhumat . Firmele de pompe funebre trebuie sa angajeze specialist care sa aduca retusuri mortului.

Conducerea societatii Urban Serv, care are in administrare cele doua cimitire, se confrunta cu problem din cauza faptului ca aceste reguli duc la suplimentarea orelor de munca pentru angajatii din cimitire .

“Noi nu stim cum sa rezolvam aceasta problema. Este o situatie delicate si vom veni si in Consiliul Local cu o solicitare de modificare. Dupa ce s-a modificat legea injumarii conform careia und ecedat trebuie inhumat in 36 de ore de la data decesului s-au creat mari problem. Suntem cei care prestams erviciul si trebuie sa ne conformam. Am pus sa se calculeze, sa vedem cum facem pentru ca sunt cele doua zile care conform Codului Muncii trebuie sa fie libere, dupa cinci zile de munca. Noi acum lucram sambata si suntem liberi luni. Acum va trebui sa asiguram permanenta.” a spus Simion Drelciuc, directori Urban Serv

Legea stabileste clar ca fotografiatul si filmatul celui trecut in nefiinta este strict interzisa , fara acordul familiei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express