Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Inspecţii generale în şcoli din judeţ!

ISJ Botoșani organizează săptămțna aceasta inspecții generale în școli din județ. Doua unităţi de învăţământ sunt verificate de către inspectorii şcolari, în cadrul unor inspecţii generale planificate pentru această săptămână. Este vorba despre Şcoala gimnazială Ştiubieni şi Liceul Teoretic „Nicoale Iorga” Botoşani
De regulă, inspecţiile generale vizează managementul şcolilor, programul activităţilor extracurriculare, calitatea activităţii personalului didactic, nivelul pregătirii şi perfecţionării elevilor, relaţia cu părinţii şi administraţiile locale, precum şi atitudinea elevilor faţă de calitatea actului educaţional. De asemenea, în cadrul inspecţiilor se verifică şi modul în care unitatea de învăţământ sprijină şi încurajează dezvoltarea personală a elevilor şi motivaţia acestora în învăţare, respectând principiile educaţiei incluzive şi asigurarea egalităţii de şanse. La finele inspecţiilor se vor întocmi rapoarte scrise ce vor fi prezentate ulterior consiliilor de administraţie din aceste şcoli. De asemenea, inspectorii vor dispune un plan de măsuri pentru remedierea eventualelor nereguli constatate, care sunt mai puţin propice sistemului de învăţământ.
“Se verifică toate componentele din aceste unităţi, începând de la management, calitatea activităţii didactice, modul de organizare a unităţii de învăţământ. Se verifică tot”, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al ISJ Botoşani.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express