Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Inspectii in scolile botosanene la inceput de an scolar

Toate unităţile de învăţământ din judeţ vor face obiectul unor inspectii efectuate de către inspectorii şcolari

Inspectoratul Scolar Judetean Botosani a aprobat graficul inspectiilor scolare pentru anul acolar 2015-2016. Începând de maine, inspectorii vor monitoriza si evalua modul de implementare al politicilor educationale in scoli, dar vor fi cu ochii si pe modul în care s-a realizat încadrarea și normarea pentru anul școlar 2015-2016.

Graficul de monitorizare și control a fost aprobat in Consiliul de Administrație și inspecțiile vor demara de săptămâna viitoare în unitățile de învățământ. Începem cu o inspecție tematică privind modul de organizare la nivelul unității de învățământ, modul în care s-a realizat încadrarea și normarea pentru anul școlar 2015-2016″, a declarat Mihaela Huncă, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

În urma acestor inspectii se vor formula îndrumări pentru remedierea situaţiilor constatate, după care va urma o nouă inspecţie, de verificare a modului în care au fost puse în practică aceste indicaţii şi a rezolvării problemelor constatate.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Inspectii in scolile botosanene la inceput de an scolar

  1. DOREL

    Foarte bine!Să se verifice încadrările și în Suceava de către DNA.CUM SE DAU ORELE SUPLIMENTARE de către directori ,DOAR PE ȘPĂGI,PILE ȘI GRADE DE RUDENII.MAI BINE AR FI ÎNCADRAȚI CEI CARE NU AU LOCURI DE MUNCĂ ȘI STAU ȘOMERI ,FĂRĂ NICIUN VENIT.CEI în vârstă au reducere de 16 ore la normă și ei nu știu cum să acapareze cât mai mult.Bătaie de joc pe banul public.Județe ca Botoșani,Suceava,Iași,Vaslui zac de șomeri care nu au după ce bea apă și în învățământ se ridică 1000 $,DE CĂTRE UNII .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express