Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Întâlnire pentru fonduri europene la Prefectură

 

Doi specialişti în fonduri europene din cadrul Ministerului Culturii vor fi prezenţi joi, 14 mai, la Botoşani pentru promovarea Programului „Europa pentru cetăţeni (2014 – 2020)”.

La invitaţia prefectului, la eveniment vor participa reprezentanţi desemnaţi la nivelul autorităţilor administraţiei publice locale din judeţul Botoşani, al operatorilor culturali, Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, organizaţiilor patronale şi sindicale, ONG-uri dar şi de la Instituţia Prefectului – judeţul Suceava.

Specialiştii din cadrul Ministerului Culturii – Unitatea de Management al Proiectului – Punctul Europa pentru cetăţeni vor prezenta informaţii utile tuturor celor care doresc să acceseze fonduri puse la dispoziţia României de către Uniunea Europeană pentru promovarea cetăţeniei europene active prin implicarea societăţii civile în construirea unei Europe unite. Se doreşte aprofundarea dialogului intercultural şi  a conceptelor precum toleranţa, solidaritatea, democraţia, egalitatea de şanse şi înţelegerea reciprocă.

„Sunt informaţii utile şi trebuie să profităm cât mai mult de toate oportunităţile menite să ne înveţe cum să procedăm pentru a accesa noi fonduri europene. Îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi, chiar dacă nu au primit invitaţii scrise, să vină şi să se pună la curent cu noutăţile.”, este invitaţia prefectului Costică Macaleţi.

Acţiunea de informare, programată pentru ora 10.00 în sala „Nicolae Iorga” a Palatului Administrativ, este parte a planului de acţiuni al Instituţiei Prefectului pentru promovarea accesării fondurilor europene în anul 2015.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express