Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Intarzieri la proiectele de extindere a retelei de apa si canal! Intalnire de gradul zero la CJ

În data de 10 august 2017, ora 10:00, a avut loc o întâlnire de lucru la solicitarea domnului vicepreședinte Constantin-Liviu Toma, prin intermediul A.D.I. ”AQUA” cu reprezentanții Autorității de Management a Programului Operațional Infrastructură Mare (AM POIM) pentru soluționarea problemelor apărute în implementarea proiectului „Fazarea proiectului extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare-epurarea apelor uzate în județul Botoșani”.

La întâlnire au participat reprezentanții AM POIM: Cătălin Gheran – director, Ionuț Micu – director general adjunct, Bogdan Teodorovici – director adjunct DMP, Cătălin Balan – manager public, un reprezentant AM POR: Cezar Grozavu – manager public, reprezentanți ai ADR NORD-EST și ai Direcției Regionale Bacău, Consiliul Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “AQUA” Botoșani: vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani – dl. Constantin – Liviu Toma, primarul municipiului Dorohoi – dl. Dorin Alexandrescu și primarul orașului Bucecea – dl. Andron Țâmpău, aparatele tehnice ale A.D.I. “AQUA” Botoșani, Consiliului Județean Botoșani și S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani, precum și reprezentanții U.A.T. – urilor în care se derulează investiții finanțate prin POIM.

În urma întâlnirii au rezultat următoarele concluzii, acceptate de toți cei prezenți:

  • Importanța rolului A.D.I.– ului în relația operator – U.A.T., în sensul în care toate demersurile ce țin de sistemul de alimentare cu apă și de canalizare să fie derulate prin intermediul ADI, inclusiv către Ministerul Fondurilor Europene.
  • Respectarea de către S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani a contractelor încheiate cu fiecare antreprenor atât din punct de vedere tehnic, economic, cât și al termenelor de execuție;
  • Disponibilitatea Primăriei Dorohoi de a sprijini implementarea Proiectului și de a colabora cu cei doi constructori implicați în realizarea proiectelor realizate din Programul Operațional Regional (S.C. VICTOR CONSTRUCT S.R,L Botoșani) și Programul Operațional Infrastructură Mare (Ludwig Pfeiffer S.R.L Timișoara), având în vedere exemplul de bună practică din cadrul contractului derulat în aglomerarea Flămanzi. Primăria Dorohoi va avea alături, în acest demers, și pe Directorul Tehnic – coordonatorul Unității de Implementare Proiect din cadrul C. NOVA APASERV S.A
  • În cazul necesității schimbării soluțiilor tehnice, C. NOVA APASERV S.A. Botoșani, împreună cu inginerul și proiectantul, le vor identifica pe cele mai optime atât din punct de vedere tehnic, cât și economic, respectând legislația în vigoare. În situația rezultării unor costuri suplimentare, acestea vor fi asumate de U.A.T.-uri/ factorii implicați, identificând sursele de finanțare.

Accelerarea ritmului de execuție a lucrărilor, respectarea graficelor de lucrări și identificarea soluțiilor pentru ca timpul de desfășurare a lucrărilor și disconfortul creat populației să fie minimalizat – vor fi realizate și  monitorizate permanent de   Director Tehnic S.C. NOVA APASERV S.A în baza contractelor încheiate cu proiectant, inginer – asistență tehnică și constructor

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express