Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Inuman! Un sat din Botosani nu are medic de familie din 89`

Au carduri de sanatate, dar nu au medic

Poţi sa mori cu zile in asteptarea doctorului.  Intr-un colt al judetului, la 70 de km de Botosani, in comuna Manoleasa exista un sat in care nu a trecut de ani buni un medic. Daca ar avea nevoie de un medic, locuitorii satului Liveni ar ajunge la el abia dupa ce parcurg 15 km. In aceasta situatie disperata se regasesc peste 2000 de persoane.

Drama satenilor din satul fara medic a ajuns si la urechile autoritatilor.

Pentru batranii satului vizita la doctor presupune un traseu anevoios. A ajuns astazi vestea si la urechile autoritatilor prin vocea primarului din comuna, in cadrul Colegiului Prefectural. A fost nevoie insa de 26 de ani.

Din discursul domnului presedinte de la Casa de Asigurari de Sanatate, observ ca la capitolul medicina in judetul Botosani stam chiar foarte bine.  Avem bani, furnizori, avem de toate, dar nu avem pacienti. Am o intrebare totusi,  de ce la Manoleasa, satul Liveni, care are 2000 de locuitori, pe organigrama dumnealor este prevazut medic de familie. Acolo sunt 2000 de locuitori la care niciun medic nu le asigura asistenta medicala. Si noi in cifre stam grozav de bine, avem medicamente, furnizori, cabinet dar nu avem pacienti, acestia sunt la Manoleasa.” A spus primarul Mircea Mihai

Pana astazi, prefectul Costica Macaleti nu a auzit de aceasta situatie. A cerut insa rezolvare din partea presedintelui Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.

In ceea ce priveste comuna Manoleasa, necesarul de medici se stabileste prin comisie formata din reprezentantii Casei de Asigurari, Directia de Sanatate Publica si reprezentanti ai Colegiului Medicilor. Este o norma, este un medic la 2500 de locuitori, daca nu aveti mai multe in acea persoana, nu se poate aborda a doua norma, dar daca vreti o putem trece prin comisie, facem o exceptie.” a spus Costel Lupascu, presedinte CJAS

Sunt sanse mari sa mai treaca ani buni pana cand in satul unde exista un cabinet, sa vina si un medic.

Pana cand va veni un nou medic de familie, locuitorii satului Liveni nu le ramane decat sa se roage sa nu se imbolnaveasca mai rau, pentru ca nu are cine sa le prescrie medicatia compensata sau sa le dea trimiterile catre spital.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express