Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Investitie asteptata de Botosani de un deceniu, la un pas de realizare

Este un simbol al orasului, poarta numele ocrotitorului acestui municipiu dar se sprijina ins chele pentru ca este intr-o stare avansata de degradare. Este vorba de Biserica Sfantul Gheorghe . Dupa ani intregi de demersuri, s-a aprobat in sfarsit un proiect de finantare cu fonduri europene pentru reabilitarea acestui lacas de cult.

La Botosani urmeaza sa ajunga directorul Agentiei de Dezvoltare Nord Est pentru semnarea contractului de finantare. Dupa aceasta etapa urmeaza sa se organizeze licitatia.

“Pe data de 12 februarie vom semna , impreuna cu directorul Agentiei de Dezvoltare Nord-Est, proiectul de reabilitare a Bisericii Sfantul Gheorghe. Urmatoarea etapa este sa facem licitatia si anul acesta ar putea incepe lucrarile. Important este ca vom semna contractual si vom avea finantare. Este unul dintre lucrurile cele mai asteptate in Botosani si de fiecare data, cel putin de Zilele Orasului, era acea discutie cu Biserica simbol al orasului care poarta si hramul Sfantului Mucenic Gheorghe, nu este reabilitata. Am asteptat, am inceput pe axa 5.1 din anul 2008 si i-a venit si randul Bisericii.” a precizat primarul Catalin Flutur

Investitia se ridica la aproximativ 1,8 milioane de euro.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express