Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Investitii minime in 2017 la Botosani! LISTA

Bugetul municipiului Botosani pentru anul in curs nu este deloc imbucurator in conditiile in care veniturile sunt aproximativ egale cu cheltuielile. Cei mai multi bani se vor duce pe partea de salarii avand in vedere cresterile din sectorul bugetar.

218, 7 milioane de lei este venitul estimat al municipalitatii iar din impozite si taxe locale se estimeaza a se incasa 42 de milioane de lei.

Partea de functionare va scoate din bugetul local nu mai putin de 204,2 milioane ceea ce inseamna ca pentru investitii raman prea putini bani.

“Orice bani se aduna in alta parte. Este foarte clar ca fondurile pentru dezvoltare sunt mai mult decat ineficiente. Nu ne putem gandi de a raspunde solicitarilor unor cetateni care spun ca vor extinde retea de gaz sau extinderea iluminatului public, ori asfaltarea strazilor nemodernizate, mai nou, ca am rezolvat o parte din utilitati. Nu exista bani si nu vreau sa cadem intr-o capcana care ni se intinde in momentul de fata sa ni se dea sursa. S-a spus sa marim salariile cu 20% la toata lumea,  si la o parte dintre colegii din asistenta sociala si domeniul cultural cu 50%. Une fort destul de mare pentru noi. trebuie sa respectam o hotarare de Guvern, dar nu am primit sursa.” a spus primarul Catalin Flutur

-Reabilitarea si modernizare strazi in municipiul Botosani  str. Iuliu Maniu, str. Alexandru cel Bun, str. Drumul Tarilor etc.;

-Elaborarea documentatiilor tehnice aferente cererilor de finantare privind reabilitarea transportului public local de calatori cu tramvaiul

-Elaborarea/intocmirea cartii funciare pentru locuinte ANL ce urmeaza a fi vandute

-Documentatie tehnica excutie lucrari de deviere retele de utilitati in cadrul obiectivului “Spital municipal de boli cronice si paleative”

-Lucrari de reabilitare a liceelor si scolilor din municipiu din punct de vedere a securitatii la incendiu;

-Reabilitarea si modernizarea Teatru “Mihai Eminescu”;

-Reabilitarea termica in vederea cresterii eficientei energetice a blocurilor de locuinte din municipiul Botosani si a cladirilor proprietatea Consiliului Local;

-Executie utilitati locuinte Ansamblu locuinte  Soseaua Iasului;

-Locuinte sociale cartier ANL Cismea;

-Finalizarea lucrarilor la Parcul Regional de Agrement Turistic si Sportiv “Cornisa”

-Sistem antiincendiu si Nocturna Stadion Municipal

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid montaj tapet beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala medicina muncii bucuresti
transport persoane romania germania premium wordpress themes creare magazin online
traduceri autorizate Iasi
realizare site web usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express