Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Invitatie la curatenie pentru toti botosanenii

Sâmbătă dimineaţă la Botoşani, ca în toată ţara, va avea loc marea acţiune de voluntariat pentru curăţarea  naturii. Prefectul judeţului, împreună cu angajaţii Instituţiei Prefectului ce vor dori să i se alăture, va fi printre cei ce se vor implica în a 7-a ediţie a mişcării „Let’s do it, Romania!”, zona vizată pentru colectarea şi ridicarea gunoaielor fiind pădurea Baisa.

„Invit toţi cetăţenii care sâmbătă nu au altceva programat, să participe la acest eveniment. Îi rog pe directorii instituţiilor publice să facă aceeaşi invitaţie salariaţilor din subordine. Şi la Botoşani se pot face astfel de acţiuni, solidaritatea, energia şi dorinţa de schimbare a obiceiurilor păcătoase nu ne lipsesc nici nouă! Vă invit, aşadar, să facem curăţenie împreună!”, este invitaţia prefectului Dan Nechifor.

Paul Vieru, coordonatorul campaniei de la Botoşani, a explicat că toate instituţiile din Ministerul Afacerilor Interne s-au înscris printre voluntari, solicitând câte o zonă pentru a fi curăţată sâmbătă. Peste 2000 de funcţionari erau pe listele de înscriere joi, 22 septembrie, câteva sute de profesori şi zeci de mii de elevi.

Aşa cum se prezintă şi pe site-ul propriu, „Let’s do it, Romania!” este cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1 100 000 de voluntari implicaţi în 6 ani de activitate. Viziunea echipei este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile de fiecare zi sunt pasiunea, încrederea, respectul pentru natură şi implicarea.

“Am început în 2009, când un grup de voluntari pasionaţi, animaţi de o idee nebunească, şi-au propus să curețe România într-o singură zi. Pe parcursul unui an de pregătire, această idee ne-a însufleţit şi ne-a dat bucurie și puterea să continuăm. România a fost cea de-a 4 ţară din comunitatea “Let`s Do It, World!” care a avut curajul să organizeze o astfel de acţiune şi este şi astăzi o referinţă pentru alte ţări de pe întreagă planetă.

Pe 25 septembrie 2010, peste 200 000 de români au ieşit să facă curăţenie, participând la cea mai mare acţiune de voluntariat organizată vreodată în România. A fost un moment extraordinar pentru ţara noastră, în care am arătat că lucrurile pozitive, de amploare, sunt posibile şi aici, atunci când românii se unesc pentru o cauză comună. În total, am reuşit să implicăm în cele 4 acţiuni peste 1 000 000 de voluntari, transformând “Let`s Do It, Romania!” în cea mai mare mişcare socială din România. La nivel naţional, peste 2500 de voluntari au făcut parte din echipa de organizare, fiind implicate toate judeţele din România.”, se arată pe site-ul campaniei.

 

23 septembrie 2016

cancelaria prefectului

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express